Behind the scenes: Driblekongen Luna, der lavede 7 tunneller i én kamp (og drømmer om dem)

Behind the scenes: Driblekongen Luna, der lavede 7 tunneller i én kamp (og drømmer om dem)

”Heimdal behind the scenes” har denne gang damernes lille tekniker – 26-årige Luna – i den varme stol, og der befinder hun sig godt. Hør blandt andet om hendes (nærmest fetishagtige) passion for at lave tunneller og et pivlækkert Fernet Branca/lussing-koncept!

Den tunnel-glade Luna arbejder som pædagog, og så er hun for ikke længe siden kommet tilbage fra barsel efter at have fået datteren Pipaluk. Faktisk kom hun rigtig hurtigt tilbage!

I kan takke Stine for, at jeg kom så hurtigt tilbage. Men Mor Luna er ikke lige så hurtig som tidligere, så hun laver vist lidt flere frispark. Men jeg synes, hun gør det så godt, hun kan. Dribler lidt der, dribler lidt mer’, en neller hist og her…

Luna da hun var 1 år og “rocked a fritz” (som hun selv siger). Nu er hun mor til Pipaluk på næsten samme alder, men dribler heldigvis stadig løs i Heimdal.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du gør det godt. Og vi elsker dine neller! Men hvordan endte du i vores dejlige klub?

Jeg kan sgu ikke helt huske, hvornår jeg kom til Heimdal… Måske omkring 2014? Det var den gode Ida Perrin, der havde fortalt mig, at der blev holdt nogle gode fester i Heimdal. At det lå 5 min fra hvor jeg boede, var jo kun bonus. Er i virkeligheden en utrolig doven person.

Men jeg har endnu ikke været til en dårlig Heimdal-fest! Så Ida havde jo ret. De gode fester indebærer lidt af det hele. Drinkz, bajere, hygge, spil, dans og så gør det bestemt ikke noget, hvis jeg vinder i bordfodbold.

Så kommer du vel også til årets afslutningsfest!?

Selvfølgelig kommer jeg – og jeg må jo ikke komme hjem før klokken 03.00, så forventer da en god fest med masser af spas. Og måske nogle, der kysser.

Selvom jeg er hård som sten, så elsker jeg, når Heimdalere finder sammen.

Luna elsker når Heimdalere finder sammen OG en god omgang natmad efter en vild Heimdalfest.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kan vi så forvente en gang ”Fernet og flad” til festen, som du jo har introduceret i Heimdal? Og kan du ikke lige forklare alle, hvad det går ud på?

”Fernet og flad” er et skønt koncept, som jeg har lært på Nakkefestival, verdens hyggeligste festival. Efter en til tider, hård Fernet (en bitter med alkoholprocent på 40%, red.) er en god flad simpelthen så opfriskende.

Reglerne er simple, så alle bør kunne huske dem:
1. Drik er fernet (det gør ikke noget, hvis den er stuevarm)
2. Få en flad af din kammerat.

Specielt Bobo og Tofte har taget legen til sig. Jeg husker særligt en aften på Café Heimdal, hvor vi fik mange shots. Har faktisk hørt en lille fugl synge om, at de har udbredt den til Sorø, og at Sorø elsker det. Hvis I har brug for assistance eller gode råd, så står jeg altid til rådighed.

Luna skænker gerne op til “Fernet og Flad”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dét skal jeg ikke kunne afvise… Men helt sikkert er det i hvert fald, at mange af herrespillerne frygter dine tunneller ved vinterens fællestræninger – hvor meget elsker du egentlig at lave dem?

Det er da noget, jeg værdsætter utrolig højt. Det er kun derfor, jeg kommer til fællestræning. Tror desværre kun, det er blevet til max to til en fællestræning.

Men jeg vil aldrig glemme Føroyar-kampen i 2018, der kom jeg op på syv. Jeg drømmer stadig om det.

Forståeligt – syv tunneller alligevel!!? Nå men samtidig med tunnellerne kan du jo også lige hurtigt suse forbi modstanderne – du er jo reeet hurtig på fødderne, måsket grundet din lidt lille størrelse?

Ja, min lige-under-gennemsnittet størrelse har altid været en fordel. Jeg får tildelt flere frispark, som jeg ikke burde få. Og dommeren dømmer sgu heller ikke altid dem, jeg laver. Det er da bonus.

Men jeg må indrømme, at jeg er svært skuffet over at skulle blive tilbage på hjørnespark, specielt når jeg faktisk har scoret på hovedstød – FLERE GANGE!

Luna er ekspert i at lave tunneller og er en af dameholdets bedste fodboldteknikere.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det er lidt svært at tro på, men okay, du har jo også snart haft en lang fodboldkarriere!?

Ja, jeg startede til fodbold, da jeg var ti år. Blev nødt til at starte, fordi at jeg lavede så mange neller på drengene i skolegården. Så jeg brugte mange timer på Bavnehøj under SSB’s faner. Vi vandt ikke så meget, men der var altid godt humør og billige slushice.

Lyder lækkert. Og apropos lækkert – kan vi forvente at se dig i det lækre vintage Heimdal-sæt, du købte til 100års-festen?

Well, I kan jo komme til afslutningsfesten, så må vi se…

Men jeg går så meget som muligt i det. Jeg har desværre ikke haft det på til træning endnu. Det er min fejl og jeg kan intet sige til mit forsvar.

Vi tilgiver dig. Hvis du dukker op i det til afslutningsfesten 🙂

Luna i hendes lækre vintage Heimdal-sæt.

 

Læs de tidligere ”behind the scenes”-spillerinterviews her:

Behind the scenes: Jacob Harbech

Behind the scenes: Elisabeth Bangsgaard

Behind the scenes: Mads Andresen

Behind the scenes: Anja Ginge

Behind the scenes: Nicolaj ”Flæske” Larsen

Behind the scenes: Laura Holm Pedersen

Behind the scenes: Mikkel “John” Olander

Behind the scenes: Stine Helth

Behind the scenes: Mads Dam

Behind the scenes: Nabi Dogan

Behind the scenes: Lisa Samuelsen

Behind the scenes: “Kamilla med krøllerne”

Behind the scenes: Casper Nygaard

Behind the scenes: Anne ”Gryde” Grydgaard

Behind the scenes: Nikolaj Nørgaard Skytte

Behind the scenes: Jacob ”Bobo” Petersen

Behind the scenes: Søren Grønbjerg

Behind the scenes: Kristian “Hulk” Hansen

Behind the scenes: Morten Villemoes

Behind the scene: Mille Grejs Andersen

Behind the scenes: Morten Lauritsen