Behind the scenes: Stine Helth – Heimdals helt store houdini-ekspert og tidligere formand

Behind the scenes: Stine Helth – Heimdals helt store houdini-ekspert og tidligere formand

Den næste i Heimdals spotlight er ingen ringere end Stine Helth – en spiller, der har viet mange af hendes år til klubben, endda som formand i flere af dem. Selvom mange af os kender hende godt, er der helt sikkert historier og detaljer om hende, som ikke har været fremme i lyset – før nu!

Først lidt hårde facts om Stine, der er 31 år og bor i Søborg med Kåre, som hun I MORGEN giver sit ”ja” til.

Hun er uddannet Cand. Scient i Tranport og Business Logistik fra DTU og arbejder nu med optimering i Novo Nordisk. Og så er hun en stabil venstre back på Heimdals Dame 1.

Nå, hvordan og hvornår startede din tid i Heimdal?

Jeg kan ikke huske præcis, hvornår jeg startede. Men gætter på 2006. Jeg mødte tilfældigt ”Mini P” ved Solbjerg Plads Metro, og hun sagde jeg skulle komme til Heimdal, for der var en del Vipperød-spillere – så det gjorde jeg, selvom jeg boede 8 km fra Fælledparken

Hvad gjorde, at du blev hængende her i klubben i så mange år (og forhåbentlig mange endnu)?

Jeg blev taget rigtig godt imod, blev hurtigt lokket ind i bestyrelsen, og så har jeg hængt fast lige siden – særligt fordi det er nogle fantastisk mennesker og et godt fællesskab, man finder her i klubben.

Nu skal du jo giftes i morgen og bliver en sat kvinde, kommer du så til at være ligeså deltagende i heimdalfester/arrangementer som før?

But of course – selv om det har stået lidt sløvt til på det sidste, så vil jeg rigtig gerne stadig deltage i de sociale arrangementer i klubben.

Hvem ved, måske jeg også pludselig arrangerer en bodega-tur.

Stine ses her på en Heimdal-bodega-crawl i 2008 med klubbens maskot, Harry Heimdal.

Jeg tror, vi tager dig på ordet og takker ja til ”BODEGA-CRAWL 2018” – arrangeret af Stine Helth! Nu vi er ved festligheder, er der så en Heimdal fest, du aldrig glemmer? 

Der er masser fester, jeg aldrig glemmer – jeg kan nævne dem i flæng. Fx første træningslejr i Ølsted, hvor vi bogstavelig talt festede til den lyse morgen (så det blev ikke til så meget fodbold).  Tror også en Heimdal-spiller ligger inde med et byskilt derfra.

Derudover kan jeg nævne grisefesten i Skjolds klubhus, hvor vi endte med at drikke sjatter, og jeg praktisk talt overnattede i en Christiania-cykel.

Og så selvfølgelig alle bodega-crawls – specielt den første, som blev afholdt en søndag og startede med stegt flæsk og persillesovs-shots.

Det lyder interessant og samtidig vanvittig ulækkert! Men godt at høre, en gammel formand kan vise, hvordan det går ned til Heimdal fester! Apropos formand, har den tjans så ikke givet noget insider-info om Heimdal? 

Jeg kan da fortælle, at klubben snart har 100 års fødselsdag og at der går rygter om et brag af et jubilæum, som vi allerede nu er ved at  spare op til.

Derudover, så er der i hvert fald blevet født 20 Heimdal-børn i min tid, og jeg forventer, at der snart starter en ungdomsafdeling

Stine er glad for fester, men smutter nogle gange lidt tidlig hjem: “Jeg har en tendens til at blive utrolig hurtigt fuld, og så er jeg ekspert i at lave houdini’en.”

Sikken en produktion – vi genovervejer lige en lilleput-afdeling så… Der ligger jo en del arbejde i formand-tjansen, men hvad var det sjoveste ved den?

At stort set alle vidste, hvem man var, og at man får lov til at involvere sig i sådan en vigtig klub i København som denne.

Det er fedt at se, at klubben aktiverer mange unge mennesker og skaber gode sociale relationer til folk, som måske lige er flyttet til København.

Hvis du skulle ændre noget ved Heimdal, hvad sku det så være? (man må gerne svare ingenting 😉 )

Jeg vil ikke ændre noget, men jeg ville ønske at klubhuset havde været tættere på banerne, og at man nærmest gik ind i cafeen for at komme til/fra banen. Men jeg synes, vi er rigtig gode til at få det bedste ud af vores klubhus, især når der er øl og sauna.

Stine har altid været aktiv i Heimdal – og klubånden ses her tydeligt på en skiferie med endnu heimdaler, Gryde.

Hvad forventer du af denne sæson?

Jeg regner faktisk med 2 oprykninger til damerne. Der er kommet en rigtig god atmosfære og godt samarbejde mellem de 2 – nu 3 damehold i Heimdal.

Det er fedt at se, hvordan Kim og Mo arbejder for dette.

Rygtet siger at du har nogle hurtige briller – hvornår får vi dem at se igen?

Jeg sender dig lige et par billeder – men de er helt sikkert også med til den næste fest.

Det ser vi frem til – særligt efter dette gensyn med brillerne:

Det er et par imponerende hurtige briller, den tidligere formand ligger inde med!

Hvad er egentlig højdepunktet i din fodboldkarriere og stammer det fra din Heimdal-tid?

Nej, det var faktisk den gang, jeg blev kåret til Årets Spiller i min barndomsklub.

Det betød så sindssygt meget for mig, og jeg har stadig pokalen.

Nåårh… Nu vi er i det bløde hjørne, så lad os da lige høre noget mere om din kommende mand Hvordan mødtes I og hvordan friede han?

Jeg er selvfølgelig med på beatet – så vi mødte hinanden på Tinder. DISCLAIMER: Dog har vi en fælles ven, så vi kendte en lille smule til hinanden, men havde aldrig rigtig talt sammen.

Frieriet var helt nede på jorden, han havde ikke lavet den store romantiske setting, da jeg så ville have gennemskuet det. Så en dag vi var kommet hjem efter at have været ude at spise, var han lige pludselig på knæ foran mig og spurgte mig, om jeg ville gifte mig med ham. Jeg havde slet ikke regnet noget ud, så blev helt vildt overrasket… og meget glad!

Orh, hvor sødt! Lyder til, at du har fundet dig en god mand. Hvordan skal brylluppet så være – og er Heimdal inviteret med til globryllup?

Det bliver det store Gipsy bryllup 🙂 Ha ha, nej faktisk ret traditionelt kirke-bryllup, reception og stor fest.

Heimdal er selvfølgelig mere end velkomne til glo-bryllup kl. 13.30 i Søborg Kirke. Hvis I er heldige, er der også et stykke kage efterfølgende.

Det lyder fornemt! Og tak for interviewet! Det kan endnu ikke afsløres, hvem stafetten sendes videre til i næsten ”Heimdal Behind the Scenes”, men vi lover, at det nok skal blive godt!

Læs de tidligere ”behind the scenes”-spillerinteriews her:

Behind the scenes: Mads Dam

Behind the scenes: Nabi Dogan

Behind the scenes: Lisa Samuelsen

Behind the scenes: “Kamilla med krøllerne”

Behind the scenes: Casper Nygaard

Behind the scenes: Anne ”Gryde” Grydgaard

Behind the scenes: Nikolaj Nørgaard Skytte

Behind the scenes: Jacob ”Bobo” Petersen

Behind the scenes: Søren Grønbjerg

Behind the scenes: Kristian “Hulk” Hansen

Behind the scenes: Morten Villemoes

Behind the scene: Mille Grejs Andersen

Behind the scenes: Morten Lauritsen

0 Comments on “Behind the scenes: Stine Helth – Heimdals helt store houdini-ekspert og tidligere formand