Behind the scenes – Morten Villemoes

Morten Villemoes, bedre kendt som Ville, kom til Heimdal sidste vinter og har sin daglige gang på Herre 2. Ville repræsenterer vestkysten og er hardcore Esbjerg supporter. Noget han i disse tider nyder i fulde drag.
Ville er mest kendt for sin (dejlige) jyske dialekt, gode humør og “smart i en fart” fodboldstøvler. Flere trænere vil måske betegne de farverige letvægtsstøvler som en slags angriber støvle. Men det er noget misvisende billede, da han stadig har sit første mål i den grønne trøje til gode, og udelukkende befinder sig i midterforsvaret. 472300_10150718875042150_1779508817_o

Hej Ville,

Du kom til klubben sammen med din gode ven Stinus, men hvordan og hvorfor blev det lige nøjagtigt Heimdal der skulle velsignes med jeres talenter?

Det var egenligt lidt en tilfældighed. Stinus og jeg har tidligere spillet sammen i Århus og da vi så begge stod uden klub herovre, besluttede vi at kigge efter interessante klubber. Jeg har tidligere haft mindre heldige erfaringer med et ophold i Skjold hvor det sociale haltede lidt, hvor netop det var et vigtigt kriterie i udvælgesen. Her viste Heimdal sig hurtigt at være det helt rigtige valg. Vi blev taget rigtig godt imod og folk var utrolig åbne og imødekommende til trods for at der var lidt kommunikations problemer i starten – Men folk er så småt begyndt at forstå hvad vi siger, eller prøver at sige 🙂

Lidt research har vist at du arbejder som Senior Business Controller hos Dong, men hvad laver sådan en egentlig? Altså udover at kontrollere business for seniorer?

Puha det er lidt sværere at forklare. Som de fleste så forsøger jeg at se rigtig travl ud mens jeg er på bold.dk og Ekstrabladet 🙂 Senior refererer til at jeg fylder 30 i næste måned og efterhånden ikke helt kan løbe fra at jeg er ved at blive en gammel mand 🙂 Nej, det handler mest om at holde styr på oliepengene og sørge for at vores management har det de skal bruge for at træffe de rigitge beslutninger, hvilket er super spændende fordi man får lov til at være rigtig tæt på hvor beslutningerne bliver truffet.

Er der noget i vestjyder har en forkærlighed for? Altså udover fisk og blæst?

Sjovt nok så er jeg ikke den stpore fiskespiser, men er mere til ko og gris 🙂 Rent personligt så er jeg ret madglad og som de fleste jyder så skal der jo helst være rigeligt med sovs og kartofler 🙂 Udover de par ting du selv nævner så er der jo selvfølgelig også tunede Opel Corsaer og billige øl fra grænsen som vi er rigtig glade for i det jyske.

Sæsonen starter meget snart, men hvad glæder du dig mest til i den nye sæson?

Efter at have set hvor meget trøjeauktionen indbragte i fredags ser jeg utroligt meget frem til afslutningsfesten – Det kan kun blive en fantastisk fest hvor vi forhåbenligt også skal fejre en oprykning.

Hvad har du af ambitioner for sæsonen? Både for holdet og for dig selv?

Der er jo ingen tvivl om at vi skal rykke op i år. Forventninger har været rigtig høje de sidste par år, men er desværre hurtigt kommet ned på jorden igen. Men i år synes jeg holder ser rigtig skarpt ud og folk er faktisk i nogenlunde form ved sæsonstart – Det er jeg sikker på nok skal komme os til gavn

For mig handler det udelukkende om at score mit første mål for Heimdal og maget gerne før Stinus får scoret sit første. Det er sgu efterhånden ved at være en smule pinligt at ingen af os endnu har scoret endnu.

Og stafetten fra sidste uge, hvor Søren Grønbjerg gerne ville vide: Hvem scorer først/flest mål af Stinus og dig i sæsonen, og hvem har scoret flest mål af jer nogensinde? 

En yngre udgave af det prægtige mandfolk
En yngre udgave af det prægtige mandfolk

Der er ingen tvivl om at jeg scorer først! 🙂

Det er lidt svært at svare på hvem der har scoret flest mål, det er nok tæt, også selvom jeg selv har været træner for Stinus i Århus hvor han virkelig lavede mange mål. Det er i øvrigt lidt pudsigt at han pludselg ikke kan lave mål herovre, kan ikke undgå at tænke på om det har noget med træneren at gøre 🙂 Men for at vende tilbage til spørgsmålet, så er det jo nok Stinus eftersom jeg har tilbragt de fleste af mine fodbold år i de bagerste rækker.

Stafetten skal gives videre, hvem skal have den? Og hvad vil du gerne spørge om?

 Stafetten skal gives videre til Sine Sinding fra dame 1, og jeg vil gerne vide hvilke tanker der løb i gennem hovedet på dig, da du trak et rødt kort på direkte Bornholmsk tv?

0 Comments on “Behind the scenes – Morten Villemoes