Behind the scenes: “Kamilla med krøllerne” – en evigt snakkende grillmester

Behind the scenes: “Kamilla med krøllerne” – en evigt snakkende grillmester

‘Heimdal behind the scenes’ stiller denne gang skarpt på en af de nyere heimdalere, men trods kun et halvt år i klubben er det formentlig de færreste, der ikke har lagt mærke til Kamilla fra Dame 2. Lær hende bedre at kende i interviewet her – og hør først hendes eget bud på, hvorfor hun er havnet i ”det varme sæde”. 

Kamilla i sit es til en af Heimdals fester – som grillmester med det helt rigtige outfit.

At jeg er blevet udvalgt til “behind the scenes” kan måske have noget at gøre med et arrangement, hvor jeg blev udråbt til grillmester i lårkort kjole og stilletter?

Lever efter princippet “You can never be over-dressed – everyone else is simply under-dressed” Haha… På den anden side kan det også være, fordi jeg snakker så meget 🙂

Det er rigtig gode bud, og nok ikke helt forkert… De pølser var i hvert fald både godt og flot grillet! Har du andre interessante skills, nu vi er ved det?

Uhhh andre interessante skills? Mange (!!), men de er nok ikke så børnevenlige. Haha, ej spøg til side. For at sige en “fun fact”, så blev jeg sammen med landsholdet “Danish Freestyle Team”-verdensmester i group freestyle i unicykling i New Zealand 2009/2010.

Cyklen blev dog lagt på hylden efter det, og jeg har ikke rørt det siden. Man kan jo ligeså godt stoppe på toppen 🙂

Imponerende! Men hvad laver sådan en verdensmester ellers, og hvor er du egentlig fra?

Jeg kommer fra Sorø og er netop færdiguddannet i pharmaceutical sciences (videnskabelig farmaceut). Det vil sige, at jeg ikke står på apotek, men i laboratoriet og udvikler/forsker i medicin og sygdomme, som i sidste ende kan komme på apoteket.

Jeg vil rigtig gerne forsætte min forskning i kræft, som jeg har gjort de sidste 2 år i både London, Cleveland og København. Så en PhD i noget a la Kræftens bekæmpelse eller lignende er det, jeg søger efter lige nu.

Det er en ambitiøs soraner, der er kommet til klubben – nu stiler Kamilla efter en PhD.

Det lyder til, at det er en meget ambitiøs 24-årig soraner, vi har fået til klubben – og apropos Heimdal, har du så allerede et særligt minde fra dit halve år i klubben?

Uhh… Ét bestemt minde? Der har jo været så mange fantastiske dage/uger/måneder med træning, kampe, gode arrangementer som fællesspisning og de famøse fester. Når jeg tænker på Heimdal, kan jeg ikke lade være med at smile, men det kan dårligt tilse ét enkelt minde.

Det er hele fællesskabet, at der er plads til alle, og at vi har det så godt og sjovt sammen. Skulle jeg dog fremhæve nogle virkelig gode minder, var det nok, at jeg scorede mål i mine debutkampe på både 1. og 2. holdet og blev topscorer i denne sæson på 2. holdet.

Det er jo sød musik i mine ører, men tilbage til festerne… Havde du en god afslutningsfest?

Jeg husker personligt ikke det hele, men husker dog, at det var en badass, mega fantastisk aften med en masse tid på dansegulvet, måske gav jeg også lidt moves på et dansebord? Det har jeg i hvert fald fået sendt en masse billeder af.

Om det var kønt? Det har jeg absolut ingen ide om! Men jeg havde det sjovt, og det er sådan set all that matters 🙂

Der er naturligvis også beerpong og flotte fyre til en Heimdal-fest, hvilket dette billede fra afslutningsfesten 2016 er et tvivlsomt eksempel på.

Der skal faktisk ikke så meget til, for at en Heimdalfest bliver lige i øjet, da gæsterne altid er så mega søde og i skide godt humør!

Det er gæsterne, der bærer fester, vi provider øl, spiritus og grillpølser – mere skal der ikke til for at få en rigtig Heimdalfest, der varer hele natten.

Det er så sandt og smuk sagt. Men nu til noget heeelt andet – hvis nu du kun måtte tage tre ting med ud på en øde ø, hvad skulle det så være?

Mine tre ting på en øde ø ville være:
1. Bikini (skal sgu ikke ligge og sole mig nøgen, tænk hvis der kom nogen!)
2. Solcreme (skal jo ikke have kræft)
3. Kæresten (der er jo nogen, der skal være der, som jeg både kan plapre løs til og selvfølgelig afdække et vis behov).

Det lyder ikke som en helt øde ø så, men okay. Og hvordan var det lige med ham kæresten – var det din underbo, som du scorede med en klassisk ”jeg kunne vel ikke låne en kop sukker”?

Nah, det var ikke lige sukker, men ananas faktisk. Vi mødtes tilfældigt nogle få gange i opgangen, stødte på hinanden i Fælledparken og sådan, og et par uger senere mødtes vi tilfældigt oppe på tagterrassen, hvor vi rigtig faldt i snak, blev forelskede, tog på stranden med vin og champagne, så solen gå ned, månen stå op, og ja senere hjemme igen, hvor vi havde snakket om, at jeg jo havde en ananas, og om han ikke måtte smage på den… Det blev så til, at vi også så solen stå op.

Han har fortalt mig senere, at han egentlig skulle noget andet den dag, men han havde droppet det, fordi han håbede på, at jeg ville komme op på tagterrassen, så der ville han være og vente på mig i stedet. Han havde vist også set mig 1,5 år forinden, men jeg rejste i et år omkring det tidspunkt, så der var der ikke lige chance for at mødes.

Selvfølgelig kunne underboen ikkke stå for Kamilla og krøllerne.

Han fik mig nok på krogen ved bare at være sig selv, mega charmerende, og så fik jeg jo også set ham i badetøj, hvilket bestemt gav pluspoint på kontoen, haha.

Hold da op en love story. Han lyder i øvrigt ret snu, ham din kæreste, som vel heller ikke kunne stå for de charmerende krøller – der i øvrigt bare er gode gener, eller er der lidt snyd/frisørtricks/hjælpeprodukter indblandet? 

Århh, rødmer totalt ved det spørgsmål 🙂 Det er hverken magi eller andre tricks. Jeg fik dem dog fra den ene dag til den anden (over night) i 8. klasse, og siden har de altid været der.

De var bestemt ikke lige så flotte dengang, som de måske er nu! Det lignede noget afro-krøl til at starte med, haha. Men senere lagde de sig mere og mere ned, og ja, så ser de ud, som de gør i dag.

Ok, flotte er de i hvert fald! Hvem vil du sende ’behind the scenes’-stafetten videre til – og hvad vil du spørge ham/hende om?

Jeg vil gerne sende stafetten videre til Lisa Samuelsen og spørge, hvordan det føles at blive årets Dame 2-spiller 2016?

Stafetten er hermed sendt videre til Lisa Samuelsen, der her ved afslutningsfesten netop er blevet kåret til årets Dame 2-spiller 2016.

Vil du læse om flere heimdalere, så tag et kig på nogle af de tidligere interviews:

Behind the scenes: Casper Nygaard

Behind the scenes: Anne ”Gryde” Grydgaard

Behind the scenes: Nikolaj Nørgaard Skytte

Behind the scenes: Jacob ”Bobo” Petersen

Behind the scenes: Søren Grønbjerg

Behind the scenes: Kristian “Hulk” Hansen

Behind the scenes: Morten Villemoes

Behind the scene: Mille Grejs Andersen

Behind the scenes: Morten Lauritsen

0 Comments on “Behind the scenes: “Kamilla med krøllerne” – en evigt snakkende grillmester