Behind-the-scene: Morten Lauritsen

UGENS FOKUS: MORTEN LAURITSEN

Morten er 28 år og har, ligesom rigtig mange andre i klubben, en fortid i det vestsjællandske – nærmere betegnet Sorø og Holbæk. I klubben yder han en stor indsats gennem sit anførerhverv på herrernes førstehold og sit medlemskab af bestyrelsen gennem tre år, hvor han nu bestrider en post som næstformand.

 

Vær hilset, næstformand! Hvordan endte du i Heimdal i sin tid og hvor længe har du været i klubben?

Jeg startede i Heimdal i sommeren 2007. Jeg var begyndt at studere og ledte efter en klub der lå umiddelbart i nærheden og samtidig kunne tilbyde sportslig engagement samt masser af sociale aktiviteter. Klubben vidste sig hurtigt at være det perfekte match til de kriterier.

 

Hvad går den der anførertjans egentlig ud på – nå ja, og næstformandsskabet? Stiller du snart op som overborgmester?

Anførertjansen går mest ud på at være den der står forrest….når der skal uddeles verbale øretæver fra headcoach Newroz.
Overborgmesterposten i Heimdal er klart en ønsketjans. Lige nu bliver klubben dog styret på ægte Berlusconi-vis af formand Uffe Møller. Ham har man ikke lyst til at rode sig ud med, så tror desværre ikke det bliver til noget avancement i den retning.

I Boldklubben Heimdal lægger vi stor vægt på såvel det sociale som det seriøse aspekt – hvordan oplever du at dette i praksis?

Det seriøse aspekt kan nok indkredses til timerne i kamp samt delvist på træningsbanen. Ligeså snart der ikke spilles bold, bliver der arrangeret utallige fester og deslige på tværs af hold og  herre- og dameafdelingen. Det er virkelig her Heimdal har sin charme.

Hvordan oplever du klubbens udvikling i den tid, som du har været her?

Klubben har gennemgået en rivende udvikling i de 6 år jeg har været her. Vi startede med ydmyge faciliteter under Parkens gamle D-tribune. Derefter blev det endnu mere ydmygt i den såkaldte container-by bag Østerbro stadion før vi i vinteren 2012 kunne indtage det nye, flotte Fælledklubhus. Det er klart at det har været med til at holde på folk, med de gode faciliteter, men gennemgående for hele perioden har været et fantastisk sammenhold, ligegyldig hvor vi blev placeret.

Hvilke forventninger har du til forårssæsonen for klubbens hold?

Jeg forventer oprykninger! Masser af dem. Herre 1 missede oprykningen med et enkelt point sidste år . Denne sæson har vi spillet os frem til et bedre udgangspunkt end nogensinde før den sidste halvdel af turneringen starter.

Hos Herre 2 forventer jeg ligeledes en oprykning. Der har været stor tilgang af spillere henover vinteren, kombineret med gode takter fra den nye Herre 2 træner Dennis Jung.

Hos damerne regner jeg også med det bliver til mindst en oprykning. Dame 1 har lagt i ovnen til et brag af et oprykningsspil i foråret for at komme tilbage i Danmarkserien. Dame 2s vej tilbage til serie 1 synes jeg Mille selv skal have lov til at forklare i næste uges dybdegående interview.

Rygtet vil vide at billedet her ved siden af, er en tro afskrift af et taktisk oplæg til en kamp i efteråret. Betyder en manglende cirkel omkring ens navn at træneren betragter en som værende en sprudlende, kreativ kraft på holdet – eller en arbejdshest?

Ingen kommentar

 

Hvilken spiller tror du kommer til at imponere i forårssæsonen?

I første omgang havde jeg egentlig regnet med at Anders Ebdahl ville imponere alt og alle i forårssæsonen, men jeg er bange for han finder det for mainstream at imponere. Til gengæld tror jeg Kristian Hulk Hansen vil imponere, i sin nye selvudnævnte rolle som angriber og førstekandidat til topscorerprisen på herre 2.

 

Hvad er dine egne forventninger til forårssæsonen som spiller?

Jeg har en klar forventning om at jeg bliver skadet i forårssæsonen. Den er sikker hvert år.. men indtil da har jeg et mål om at servere 10 målgivende afleveringer for fødderne af Ebbe Nygaard.

 

Har du nogen gode råd til, hvordan dine holdkammerater bedst forbereder sig til kampene i kommende, afgørende slutfase af sæsonen?

 

Hvem vil du sende interviewstafetten videre til og hvilket spørgsmål, skal vi stille vedkommende?

Næste interviewoffer må blive Mille: Hvis det skulle lykkes at finde liv i en galakse far, far away, hvilken af dine fritidsinteresser skulle de så ideelt set først introduceres for; fodbold, banko eller Sørens Værtshus?

Til svar på Krilles misundelige spørgsmål angående min smukke hårpragt, kan jeg afsløre at hemmeligheden er at bruge så få hårprodukter som overhovedet muligt.

 


 

0 Comments on “Behind-the-scene: Morten Lauritsen