Behind the scenes: Lisa Samuelsen – årets spiller og måske ”året uheldigste målscorer”

Behind the scenes: Lisa Samuelsen – årets spiller og måske ”året uheldigste målscorer”

Lisa Samuelsen løb sidste år med den fornemme titel som årets spiller på Dame 2. Her kan du komme lidt “bag om Lisa” og bl.a. høre, hvorfor hun også kunne være løbet med titlen som året uheldigste målscorer – selvom det er hendes bedste minde fra tiden i Heimdal.

Først et noget sent tillykke med kåringen som årets dame 2-spiller 2016! Hvordan var det at rende med titlen?

Her er Lisa lige blevet kåret til året spiller på dame 2-holdet.

Det var en stor overraskelse. Jeg havde på ingen måde regnet med det eller for den sags skyld tænkt over, at jeg kunne blive valgt. Men jeg er selvfølgelig rigtig glad for titlen og stolt over at være blevet valgt.

Vi hører fra dine medspillere, at det var meget fortjent. Og at du er en lille spiller, men har stor indflydelse og talent – hvad tror du selv var afgørende for, at de valgte dig?

Jeg tror egentlig ikke, at det er mit spil, der var så afgørende, men måske mere mit engagement til træning, kamp og sociale arrangementer. Jeg synes, det er vigtigt, at det er sjovt at komme til træning – og det er vigtigt at heppe på hinanden til kampe og skabe god stemning.

Og så er der da også mange, som har sagt, at jeg har udviklet mig meget som spiller, siden jeg startede i Heimdal, så måske min udvikling også har spillet en rolle.

Alt sammen vigtige egenskaber! I forhold til din tid i Heimdal har du så et særligt minde eller to, som du vil dele med os?

Mit bedste fodbold-minde er måske, da jeg scorede mit eneste mål i en kamp nogensinde (sådan er livet som forsvarsspiller) i en 7-mandskamp i foråret 2016 og blev kåret til kampens spiller.

Vi blev så senere taberdømt pga. problemer med holdkortet, så vores første sejr i 7-mands og mit eneste mål er registeret som et 3-0 nederlag.

Ellers tænker jeg mest på de sociale aktiviteter – fx efter sidste 7-mandskamp inden sommerpausen, hvor vi nød solen på Frederiksberg og efterfølgende var flere, der tog på Halifax.

Det sidste lyder lækkert – det første er jo en græsk tragedie værdig 🙂 Men hvad kan du ellers lide ved Heimdal og dame 2-holdet?

Først og fremmest elsker jeg at spille bold! Men derudover betyder det meget for mig, at man har lyst til at komme til træning og har det godt med sine holdkammerater – også udenfor banen, og sådan synes jeg generelt, det er i Heimdal.

Og så har vi det selvfølgelig exceptionelt sjovt på dame 2.

Det er godt at høre! Og apropos at have det sjovt – hvilket ord beskriver allerbedst en Heimdal-fest? (der er jo ikke længe til sommerfesten!)

FÆÆÆÆÆÆÆÆEST! Det er altid mega sjovt til Heimdal-fester. Der er gang i den, og folk er i godt humør.

Jeg har helt sikkert planer om at deltage i sommerfesten i næste måned.

Det er der forhåbentlig mange, som har – vi er i hvert fald flere, der glæder os. I ØVRIGT, så mangler vi at få lidt background data, sååå hvor er du egentlig fra, og hvad laver du? 

Der er ikke meget forstads-gangster over Lisa, det indrømmer hun gerne.

Jeg kommer oprindeligt fra Taastrup, som nok er en meget typisk Københavner-forstad, hvor folk har en tendens til at tro, at de er lidt mere street og gangster, end de egentlig er. Det passer jeg så ikke så godt til.

Jeg arbejder med cellebiologi – noget med forskning indenfor cancer. Og lige nu er jeg projektansat på RUC, men jeg regner da med, at jeg med tiden finder kuren mod alle kræftformer.

Det lyder ambitiøst og spændende. Hvad så i forhold til BK Heimdal – hvordan endte du her?

Jamen jeg startede egentlig i Heimdal, da jeg skulle begynde på mit speciale for 1½-2 år siden, fordi jeg tænkte, at det ville være en god idé at have noget andet i mit liv udover specialet.  Nogle gange kan det være godt at have flere ting at gå op i, så man ikke kører død i én ting.

Det er sandt – og heldigt for Heimdal. Og NU til noget helt andet: For rygtet siger jo, at du allerede er afsat til anden side? (ja, vi tænker fremad mht. sommerfesten 🙂

Det var i tiden som rusvejleder på RUC, at Lisa i bogstavelig forstand satte sig på kæresten…

Haha.. Ja, rygtet taler sandt, jeg har en dejlig kæreste, som jeg bor sammen med. Vi mødte hinanden på RUC, da vi begge var involveret i rusvejledningen.

Jeg havde syntes, han var sød i noget tid, så da jeg fik chancen til en fest, satte jeg mig bare hen på skødet af ham, og det virkede åbenbart. Vi har i hvert fald været sammen lige siden.

Jamen vi giver hermed ”sæt dig på skødet-tricket” videre til vores kære læsere og takker, fordi du ville deltage i det seneste spiller-interview i BK Heimdals ’Behind the scene’-serie.

Vil du læse om flere heimdalere, så tag et kig på nogle af de tidligere interviews:

Behind the scenes: “Kamilla med krøllerne”

Behind the scenes: Casper Nygaard

Behind the scenes: Anne ”Gryde” Grydgaard

Behind the scenes: Nikolaj Nørgaard Skytte

Behind the scenes: Jacob ”Bobo” Petersen

Behind the scenes: Søren Grønbjerg

Behind the scenes: Kristian “Hulk” Hansen

Behind the scenes: Morten Villemoes

Behind the scene: Mille Grejs Andersen

Behind the scenes: Morten Lauritsen

0 Comments on “Behind the scenes: Lisa Samuelsen – årets spiller og måske ”året uheldigste målscorer”