Ny behind-the-scene interviewserie: Mød folkene i klubben!

I en ny interviewserie her på hjemmesiden, vil du, den kommende tid, få en eksklusiv mulighed for at komme backstage i Boldklubben Heimdal og læse om alle de ting, som der foregår på de forskellige niveauer i klubben. Vi hiver fat i alt fra formanden til den nyeste spiller!

Første interviewoffer, til at kickstarte denne serie, er Kristian “Hulk” Hansen, som redaktionen har stillet en række skarpe spørgsmål.

UGENS FOKUS: Kristian “Hulk” Hansen

Hallo Hulk, fortæl lige lidt om dig selv!

Jeg er 26 år og stammer ligesom mange andre på herresiden fra Vestsjælland. Slagelse for at være præcis. I klubben er jeg aktiv spiller på Herre 2, bødekasseformand på både 1. og 2. hold, kampreferent når det tager mig, samt bestyrelsesmedlem.

Hvordan endte du i Heimdal i sin tid og hvor længe har du været i klubben?

Jeg valgte i sin tid Heimdal, fordi jeg havde et par bekendte, der var startet her før mig. Som tilflytter til byen var det derfor oplagt at starte sammen med dem, som jeg allerede kendte. Det er efterhånden ved at være en tre års tid siden, at jeg tog mine spæde skridt i klubben.

Til sidste generalforsamling blev du valgt ind i bestyrelsen. Hvad fik dig til at involvere dig i bestyrelsesarbejdet?

En lang hvervekampagne fra de andre bestyrelsesmedlemmer lykkedes til sidst med argumenter om at kunne gøre en forskel i klubben, have indflydelse og alt sådan noget. Derudover blev jeg lovet kage til samtlige bestyrelsesmøder. Det glæder jeg mig til. Jeg elsker kage.

I Boldklubben Heimdal lægger vi stor vægt på såvel det sociale som det seriøse aspekt – hvordan oplever du at dette i praksis?

For det første er der et tæt bånd mellem 1. og 2. hold på herresiden, hvor der ikke er langt fra en seriøs træning, eller kamp på fuld tryk, til en omgang øl i omklædningen og rundt om i København. Flere sociale arrangementer hvert år bliver imødeset med stor begejstring. Sommerfest, afslutningsfest, indendørs fodboldturnering og træningslejr – blot for at nævne nogle af de sociale tiltag.

Hvor stammer dit tilnavn, “Hulk”, egentlig fra?

Den giver sig selv – masser af muskler og en venstreskøjte uden lige. Musklerne er desværre nok bygget lidt anderledes op end den rigtige Hulk. Men mon ikke vi vejer nogenlunde det samme?

Hvordan tror du at det kommer til at gå de to åbne herrehold i år?

På 1. holdet er både ambitionen og forventningen en oprykning til serie 2, især efter det missede i sidste spillerunde sidste sæson. Spillermaterialet er til meget mere end serie 3. Ligesom der er forventning til, at den nye træner kommer til at få det bedste ud af det store potentiale.

2. holdet levede sidste år en lidt turbulent tid med mange forskellige spillere. Til denne sæson er der kommet nye boller på suppen med en ny træner og flere nye spillere. Niveauet er hævet og der er derfor forventning om, at resultaterne bliver bedre end i efteråret. En oprykning må dog måske vente en sæson endnu.

Hvad er dine egne ambitioner for forårssæsonen?

Mine forventninger for forårssæsonen går på, at vi skal vinde en masse kampe, men også få integreret de mange nye spillere i det sociale Heimdal liv. Personligt går jeg benhårdt efter topscorertitlen – så en plads som angriber må være at foretrække!

Hvilken spiller forventer du dig mest af i foråret?

Simon Holm. Simon er blevet ansat af undertegnede som bødekasseassistent/håndlanger. Med Simons militære baggrund er der en klar forventning om, at den mindste slinger i valsen bliver straffet med bøder på stedet. Undskyldninger er vi fuldstændig ligeglade med. Simon bliver ansvarlig for kæft, trit og retning på førsteholdets bødekasse, når jeg ikke selv kan være til stede.

Hvem vil du sende interviewstafetten videre til og hvilket spørgsmål, skal vi stille vedkommende? 

Jeg vil gerne sende stafetten videre til anfører på Herre 1 og næstformand i klubben, Morten Lauritsen. Jeg vil gerne vide, hvilke hårprodukter han bruger til at vedligeholde det smukke krøllede hår?

 

0 Comments on “Ny behind-the-scene interviewserie: Mød folkene i klubben!