“Behind the scenes” med Anja: Anfører, babe og blød som en stuevarm Lurpak

“Behind the scenes” med Anja: Anfører, babe og blød som en stuevarm Lurpak

Efter 6-7 år i klubben er Dame 1’s anfører, Anja Ginge, nu desværre på vej tilbage til Fyn, og det er derfor på sin plads at lade hende være næste offer i den varme interviewstol. Læs med for at lære denne 178 centimeters HR-konsulent endnu bedre at kende, inden hun smutter – og find ud af, hvorfor Heimdal er federe end et 1. divisionshold, hvad der menes med “guf til drillebogen”, og hvordan man bliver kåret til årets babe flere gange!

Først og fremmest skal vi lige have på plads, hvornår og hvordan endte du i Heimdal?

Uha. Det må være tilbage i 2011 eller 2012. Jeg flyttede til KBH i 2011 og startede faktisk i Skjold, fordi jeg både havde mødt dem med OB og B1913 (mine gamle klubber), men da jeg blev sat til at være vandbærer på deres 3. hold, så prøvede jeg lykken hos Heimdal. På trods af at jeg prøvede at stoppe et par gange i Heimdal, så må jeg indrømme, at jeg er lykkelig over, at det blev Heimdal

Nå, men vi kan da håbe på, at dit kommende forsøg på at stoppe bliver endnu et, der går i vasken. Skulle det dog lykkes, hvad kommer du så til at savne allermest ved Heimdal?

Ej, men det gør næsten helt ondt at tænke på. Jeg kommer til at savne ALT ved Heimdal. Skønne holdkammerater, eminente fester, og at der kun er 5 min til træning – det er ret vigtigt for en doven kvinde som mig.

Da jeg flyttede hertil, skal det da ikke være en hemmelighed, at jeg ønskede at blive ved med at spille 1. division, men når man oplever et sammenhold og socialt miljø som Heimdal, så bliver det andet hurtigt sekundært.

Anja elsker nu klubben så meget, at hun tager Heimdal-halstørklædet på, når hun skal ud – god stil!

Dejligt at høre – apropos eminente fester, hvorfor vil man så absolut ikke misse en heimdalfest? Og kan vi forvente din deltagelse til den næste, selvom du måske er stoppet inden da?

Let me get one thing straight. Jeg går aller’ ned på fest, så selvfølgelig kommer jeg til afslutningsfesten, hvis jeg kan. Jeg har da også i sinde at drikke øl med jer i ny og næ, selvom jeg flytter.

Men ja, man vil ikke misse en fest, fordi man bare har det skide sjovt. Man får mulighed for at tale med folk på kryds og tværs, og man får noget andet end fodbold sammen. Og ja, så får man jo også lidt guf til drillebogen, så man mandag aften kan drille de piger, der møssede med en af gutterne i hjørnet – for så primitiv er jeg.

Anja m.fl. til Heimdals Full Moon Party/sommerfest.

“Aller’ ned” og “guf til drillebogen” – du så meget fra Fyn jo! Er der i blandt disse skide sjove fester et øjeblik i din heimdaltid, som du husker som det ALLER sjoveste?

De fleste Heimdal-begivenheder er jo sjove – de er desværre bare så sjove, at jeg sjældent husker så meget fra dem (hvis I forstår sådan en lille en), men de to begivenheder der står skarpest i min hukommelse, er nok vores sidste bodega crawl og bødekassefest.

De var skønne, og jeg kom sgu hjem senere end kl. 3 (og jeg er en klokken-3-pige).

Bødekassefest done right!

Du er jo som sagt Dame 1’s anfører (snart ex-anfører), men hvorfor sagde du i sin tid ja til tjansen og hvad er det mest udfordrende ved den?

Tja.. jeg er jo nok en af dem, der råber en del på banen, så det faldt mig måske naturligt at tage lidt mere ansvar. Men selvom jeg kan lyde ret hård på banen, så ved de fleste, at jeg i bund og grund er lige så blød som en stuevarm Lurpak.

Så egentlig handler det mest om, at jeg er anfører, fordi jeg går op i, at alle på holdet har det godt – både på og udenfor banen. Derfor var jeg da også ved at fælde en tåre, da jeg blev “årets kammerat” til bødekassefesten. Folk var godt nok fulde, da de stemte, men det er vel en mindre detalje.

Det udfordrende er nok, at man er lidt en lus mellem to negle en gang i mellem – hvilket specielt er stramt fordi piger (inkl. mig selv) kan brokke sig noget så grusomt.

“Årets kammerat” blev kåret med Anja øverst på skamlen – og så var hun ellers tæt på at fælde en tåre eller to.

Kan Dame 1 mon forvente en hjælpende hånd fra deres “årets kammerat” til blot nogle af kampene i denne sæson? (Det må jo ikke være rart at svigte sit hold i en tid, hvor holdet virkelig skal til at kæmpe.)

Haha. Skønt ledende spørgsmål. Min lejlighed er ikke solgt endnu – hey, er der en, der vil købe den?

Der skal ikke herske tvivl om, at jeg faktisk slet ikke er klar til at forlade holdet, så jeg spiller, så længe min lejlighed er til salg. Så hvem ved – jeg når måske at spille sæsonen færdig? Hvis altså Mo ikke allerede har sat mig af.

Nu skal vi liiige passe på, at det her ikke bliver en boliga-annonce! Lad os blive ved Dame 1, hvor du jo er fast spiller i midterforsvaret. Føler du, at forsvaret generelt bliver værdsat nok, eller måtte der godt falde lidt flere roser af?

Haha! Konge spørgsmål. Mo er ikke i tvivl om, at jeg er af den holdning, at forsvaret burde få lidt mere kærlighed i ny og næ. Jeg burde ikke, fordi jeg løber absolut mindst af alle, men mine “tætte kollegaer” sørger både for, at der ikke går mange mål ind, og de scorer sgu også kasser, sååå. De kunne godt, selvfølgelig helt objektivt set, få lidt mere ros.

Rygtet siger, at du er holdets prinsesse. Hvad er værst, hår i bruse-afløbet eller blå tånegle… ELLER din kærestes numsestøv, som du påstår lægger tydelige spor på toiletbrættet?

Seriøst? Ad, ad og ad. Jeg får det helt dårligt af at tænke på alle tre ting. Hvis jeg skal vælge, så må det blive hår i afløbet, eller når folk placerer overskydende hårstrå på væggen i badet – altså hvorfor?!

Men ja. Jeg får bestemt også kvalme af numsestøv på brættet eller bare bare numser på bænken. Jeg ka’ simpelthen ik’ ha’ det!

Så længe der er gode damer og ikke numsestøv, har Anja intet imod at hygge sig på toilettet.

Prinsesse eller ej, så er du er jo nok til alle fyrenes store fortrydelse ikke ledig på markedet, men hvem er egentlig manden (prinsen) i dit liv – din kæreste Kristian eller din hund Charlie?

Easy one. Charlie vil alle dage være min mest foretrukne. Han logrer altid med halen, når han ser mig, og der er aldrig noget pis med ham. Men når det så er sagt, synes jeg da også at Kristian er helt ok.

Mon ikke Kristian bliver glad for alligevel lige at blive nævnt under det spørgsmål?! Nu flytter I tilbage til hjemstavnen og endda i hus – ER du allerede gravid? I så fald tillykke.. og hvornår kan vi forvente invitation til globryllup i en lokal kirke på Fyn?   

Teknisk set er min hjemstavn Langeskov, men jeg flytter faktisk til O’ense (storbyen jo).

Og tak men nej tak. Jeg er langt fra gravid. Jeg har hverken tid, lyst eller råd til en baby lige nu. I øvrigt ville jeg heller ikke kunne elske en baby højere end Charlie pt.

De fleste ved, at jeg ikke tror på ægteskab eller “den eneste ene”, så man skal glo langt efter mig som brud.

Så du tror ikke på “den eneste ene”, men er du til gengæld i stedet lidt overtroisk? For det er noget med, at du har en helt bestemt svedundertrøje på til kampene, og at man SKAL råbe kampråbet efter modstanderen har gjort det?!  

Ja, sort undertrøje og min blå t-shirt fra 1.g (de dufter iøvrigt skønt). Og selvfølgelig skal vi altid have det sidste ord, ellers går det galt.

Men ja, jeg er 100 % overtroisk, og jeg tror også på skæbnen – man skal have noget at tro på, når man er fra Langeskov.

Gad vide om det så var skæbnen, der gjorde, at de professionelle billeder, der blev taget af dig og Wahlstrøm i forbindelse med en Heimdal-reklame, aldrig blev brugt til noget! Hvordan har du det egentlig med det? De lækre poses var jo tydeligvis øvet hjemmefra!

Godt spørgsmål, Lars! For at være helt ærlig, så havde jeg faktisk en kæmpe pigedrøm om, at det skulle have været starten på den spirende modelkarriere, jeg aldrig fik.

Det gør ondt at tale om, men jeg håber, at fotografen i det mindste har hængt billederne op på kontoret.

Det blev aldrig til den ønskede modelkarriere, og faktisk har ingen i klubben nogensinde set fotografens billeder fra dette photoshoot – hvad han bruger dem til, kan man kun gisne om…

Model eller ej, så kan du jo altid lune dig på at være blevet kåret til ”årets babe” i Heimdal. Hvor mange gange har du egentlig fået den pris? Og hvor mange timers forberedelse kræver det inden hver træning og kamp at blive det?

Jeg tror, at det er to gange!? Det kræver lige akkurat en halv times morfar inkl. tandbørstning inden træning eller kamp.

Jeg spillede fodbold med drengene i frikvartererne i folkeskolen, så jeg lærte aldrig at sætte hår eller lægge make-up, så det kaster jeg ikke energi efter.

“Årets babe” flere år i træk – det er ikke kun dameafdelingen, som kommer til at savne den høje fynbo fra Langeskov 😀

Til gengæld kaster du gerne energi efter noget natmad. Hvor mange procent af Heimdalarrangementerne ender med dig på kebab-stedet Five-star? Har du overvejet at blive promoter for dem?  

Haha. Fuck. Min bankkonto siger nok 99%.

Jeg ville sindssyg gerne være promoter, men det ville nok skabe lidt interessekonflikt, da jeg desværre har fået smag for deres konkurrent, Dürüm Symfoni.

Hun har flirtet lidt til anden side, men her ses Anja og Heimdal-formand Laura på Five Star – sammen med klubmaskotten Harry.

Nej det går nok ikke så. Nå, men vi er ved at være færdige med fynboen i den varme stol. Vi kan jo til slut lige spørge (selvom svaret nok er kendt): Hvor stolt er du af at være fynbo på en skala fra 1-100?

100! Det er nå’et konge at være fynbo jo…….. specielt når man ikke har råd til at købe en større lejlighed i KBH.

Ses på grillen!

Vi ses! Og tak for din medvirken og i det hele taget for de år, vi har haft dig i klubben. Held og lykke i O’ense!

Læs de tidligere ”behind the scenes”-spillerinterviews her:

Behind the scenes: Nicolaj ”Flæske” Larsen

Behind the scenes: Laura Holm Pedersen

Behind the scenes: Mikkel “John” Olander

Behind the scenes: Stine Helth

Behind the scenes: Mads Dam

Behind the scenes: Nabi Dogan

Behind the scenes: Lisa Samuelsen

Behind the scenes: “Kamilla med krøllerne”

Behind the scenes: Casper Nygaard

Behind the scenes: Anne ”Gryde” Grydgaard

Behind the scenes: Nikolaj Nørgaard Skytte

Behind the scenes: Jacob ”Bobo” Petersen

Behind the scenes: Søren Grønbjerg

Behind the scenes: Kristian “Hulk” Hansen

Behind the scenes: Morten Villemoes

Behind the scene: Mille Grejs Andersen

Behind the scenes: Morten Lauritsen

0 Comments on ““Behind the scenes” med Anja: Anfører, babe og blød som en stuevarm Lurpak