BK Heimdal – Behind the scenes er tilbage!

Sidste vinter startede vi op på en omgang behind the scenes, hvor hjemmesidens gale pen interviewede forskellige spillere i klubben. Pennen blev dog desværre tabt på gulvet, og har ligget der indtil i dag. Fremover vil vi forsøge at komme med et nyt behind the scenes interview hver søndag.

Første interviewoffer bliver Søren Grønbjerg fra herre 2. Søren har spillet i klubben i 2 års tid, og er mest kendt for sit altid gode og højrøstede humør. I kampe er det dog ikke altid at han husker det gode humør.

Søren forlod sin elskede Thurø ved Svendborg, for at jagte drømmen om en karriere inden for fodbolden. Søren var nået til tops på den lille ø, hvorfor at næste naturlige step, selvfølgelig var hovedstaden. Vi er i Heimdal glade for at Søren valgte netop os, som klubben at videreudvikle sit talent, sprede sine Finn Nørbygaard jokes og formidle en besynderlig musiksmag og pyntemani.

Hej Søren, hvorfor blev det lige nøjagtig hos de grønne fra Fælledparken at du valgte at slå dine folder? og hvad får du egentlig tiden til at gå med ved siden af fodboldkarrieren? 

Supertekniker, boldekvilibrist, kvindebedårer, Skoda Felicia-indehaver og romanforfatter -  you want it, he's got it
Supertekniker, boldekvilibrist, kvindebedårer, Skoda Felicia-indehaver og romanforfatter – you want it, he’s got it
At det blev Heimdal jeg flyttede til var lidt et tilfælde. Jeg kendte ikke nogen i klubben i forvejen, og havde faktisk heller ikke hørt om den før jeg startede.
Jeg ledte efter en klub som havde eget klubhus, og som havde et første- og andethold omkring Serie 3/4. Jeg fandt så Heimdal på nettet, og besluttede mig for at prøve livet som Fælledklub.
Jeg syntes at der var en rigtig god atmosfære i klubben, og følte mig utrolig velkommen fra starten af, hvorfor jeg har været meget glad for mit valg.
Ved siden af fodbolden arbejder jeg som bankrådgiver i Danske Bank i afdelingen ved Nørreport, hvor jeg primært sidder med første gangs boligkøbere.

Bankmand siger du? Føler du dig så bedst tilpas i bankskjorten, fodboldtøjet eller måske en helt 3. mulighed?

 
Det afhænger af situationen 🙂 Men jeg tror umiddelbart at jeg vil sige i bankskjorten eftersom jeg der ikke er lige så afhængig af afleveringer fra mine medspillere 🙂

Jeg har arbejdet som rådgiver i 5½ år, og kan godt lide at jeg er med til at gøre en forskel i kundernes liv, ligesom at jeg godt kan lide den generelle menneskelige kontakt i mit job.

Bankskjorten? Så du har altså opgivet drømmen om at genoptage en udenlands professionel karriere? Historien melder at du, inden du startede i Heimdal, prøvede fodboldlykken i det store udland? Vil du dele lidt af dine oplevelser fra dine oplevelser “over there”?

Jeg har faktisk været i udlandet og spille fodbold af to omgange.
Første gang var da jeg var som udvekslingsstudent gik på High School i Escondido i det sydlige Californien, lidt udenfor San Diego.

Det var en kæmpe oplevelse, også udover det fodboldmæssige.
Jeg følte mig lidt som en semi-prof, da der var træning hver dag efter skole, hvor der blev trænet meget taktisk såvel som tekninsk.
Om fredagen var der så kamp, hvor der var et par hundrede tilskuere. Det var meget sjovt at være med til.

Mit andet udlandsophold var da jeg boede 3 år på Amager, hvor jeg spillede for Amager FF. Det var en noget anderledes oplevelse, hvor jeg især havde problemer med sproget og den noget særprægede kultur 🙂

Som nævnt stammer du fra Fyn, men hvad karakteriserer jer ø-boere fra Thurø? Udover selvfølgelig at være misundelige på Knaldperlen og Dolken fra Kongerne af Svendborg?

Åhh, det eneste gode ved at Tosserne skulle til Svendborg, var at der var nogle af dem, som fik tæv den ene nat ude foran et diskotek.
Og at Knaldperlen blev drukket under af en pige 🙂 (Funfact om Sydfyn nr. 1: Svendborg er den by i Danmark med flest værtshuse pr. indbygger)
ThurøFor mig har den haft en positiv betydning at have vokset op et trygt lokalsamfund, hvor stort set alle kender alle, (der bor lidt under 4000 på øen, der er brofast med Fyn) og hvor det hele går lidt langsommere end her i København. (Funfact om Sydfyn nr. 2: Thurø er Danmarks 2.tættestbefolket ø, kun overgået af Amager).

Jeg tror derfor at det der bedst kendetegner en Thuriner er at man er nede på jordet, og ikke tager tingene så tungt. Og så kan vi tåle at drikke igennem 🙂

 
Sæsonstarten står for døren, hvad har du af forventninger til foråret?

 Jeg har store forventninger til forårssæsonen!

Jeg regner med at få en god personlig sæson efter at jeg har lavet en aftale med træner Jung om både at komme i form, og løbe med tilbage (De to ting hænger kraftigt sammen). Sidste år havde jeg lidt problemer med diverse småskader som gjorde at jeg desværre ikke fik sat helt det præg på spillet som jeg havde regnet med, men indtil videre er træningen forløbet godt i optakten, så jeg satser på at kunne glæde både medspillere og tilskuere med en masse lækre indlæg, raids og mål ude fra fløjen.

Jeg synes at vi har holdet til at klare os fint i Serie 4, hvor jeg regner med at vi kommer til at blande os i subtoppen, også selvom vi har udlejet den Sønderjyske Evighedsmaskine (Lysbeck) til Odense.

Vi har en rigtig spændende trup, og vi har god intensitet til træningen.
Der er kommet mange nye til siden jeg selv kom til klubben for 2 år siden, men der er en stor fast stamme som kommer til træning hver gang, hvilket er med til at gøre træningen ekstra sjov.

Hvis du skulle sammenligne dig selv med en spiller fra dit favorithold FC København – Hvem skulle det så være, og hvorfor?  

Ligheden er slående!
Ligheden er slående!

Har Beckham spillet i FCK? Ellers må det være en Jesper Grønkjær. Vi spiller samme plads, hedder næsten det samme, og kan nogle af de samme tekniske detaljer. Spørg bare JohnJohn, som ofte står skamfuld efter en træning fordi jeg har kørt den imellem benene på ham gentagene gange 🙂

Staffeten skal jo gives videre, hvem skal være interviewes næste søndag? hvorfor? og ikke mindst, hvad vil du gerne spørge personen om? 

Ville – Morten Villemoes, fordi han, selvom han er forholdsvis ny, er faldet godt ind i truppen med sin jyske humor, og sin insisterende evne til kun at sparke bolden til venstre…
Spørgsmål: Hvem scorer først/flest mål af Stinus og dig i sæsonen, og hvem har scoret flest mål af jer nogensinde?

 

0 Comments on “BK Heimdal – Behind the scenes er tilbage!