Behind the scenes: Årets Dame 2-spiller Elisabeth – kamæleonen med et grin, der giver ekko i Fælledparken

Behind the scenes: Årets Dame 2-spiller Elisabeth – kamæleonen med et grin, der giver ekko i Fælledparken

Hvorfor ikke fejre Dame 2’s nylige oprykning til Københavnerserien ved at stille skarpt på dette års Dame 2-spiller, den 27-årige Elisabeth Bangsgaard aka Elis. Lær i dette interview holdets kamæleon på banen at kende, og få hendes bud på, hvorfor lige netop hun blev kåret til årets spiller.

Først og fremmest et stort tillykke – hvordan var det at rende med titlen som årets Dame 2-spiller 2018?  

Det er da helt klart det største, der er sket i min fodboldkarriere. Sikke en ære! Jeg er stadig helt målløs!

Det var et stort øjeblik for Elisabeth, da hun rørte toppen af en obelisk – det var dog ingenting ift. da hun blev kåret til årets Dame 2-spiller

Ja – vi må vel indrømme, at større anerkendelse fra Kim får man ikke. Hans begrundelse var jo, at du stort set er med i alle mål og er holdets helt egen kamæleon, som spiller alle pladser på banen uden at brokke sig. Men hvad tror du selv var afgørende valget af dig?

Haha!! Måske er det, fordi at jeg nok er en af dem, som råber højest på banen, så man undgår i hvert fald ikke at opdage, når jeg spiller. Eller måske, fordi jeg rent faktisk også er begyndt at score på mange af mine chancer…

Din lyd på banen er i hvert fald ikke at kimse af, når man spørger resten holdet. Og dit højlydte grin er da i hvert fald kendt for at give genlyd igennem hele Fælledparken. Selv Janice fra FRIENDS ville sgu være misundelig. Men lad os få et par iskolde facts. Hvad laver du egentlig til dagligt, og hvor kommer du fra?

Jo altså, jeg har faktisk lige sagt mit stabile og højt betalte job op for at lave en ph.d. Nu håber jeg virkelig, at jeg kan finde nogle vigtige faktorer, der spiller ind på udbredelsen af antibiotika-resistente bakterier, så de næste tre år ikke bliver helt spildt!

Og så kommer jeg simpelthen fra det eksotiske Ballerup, hvor jeg er opvokset i en rigtig fodbold-familie, hvor ALLE – både mor, far, søster, fætre, fastre, bedsteforældre – var engagerede i Skovlunde IF enten som spillere, holdledere eller bestyrelsesmedlemmer. Så fodbold har altid været en stor del af mit liv.

Elisabeth og hendes familie er helt tosset med fodbold – ligesom resten af Heimdal-banden, som her er helt klaaaar til en VM-kamp tidligere på året.

Ahmen det er jo den rene kærlighed til Skovlunde IF. Hvorfor så rykke fodboldkarrieren til Heimdal, og hvornår var det nu lige, du påbegyndte din strålende fodboldkarrierer hos os?

Jeg kom til Heimdal for godt og vel 3 år siden… Wow tiden går stærkt! Altså… vi var simpelthen ikke nok til at stille hold i min gamle klub i Herlev længere, og derfor besluttede jeg mig for at stoppe med fodbold… MEN det holdt selvfølgelig ikke længe.

Jeg hørte om Heimdal, hvorefter jeg tog til en prøvetræning, og så var jeg ellers solgt (mest af alt fordi jeg er vild med de lækre, mørkegrønne spilletrøjer!!! Haha).

Det der ER jo bare en lækker farve!

Den grønne farve står også skarpt sådan en sommerdag til de grønne sværter i Fælledparken. Og man må sige, det er Herlevs tab og Heimdals gevinst, når de nu på Dame 2/3 kan brillere med deres helt egen Messi, som jo blev topscorer for Dame 3 i denne sæson på bare én kamp med hele fem kasser! Har du nogle god råd til, hvordan skoene snøres til de andre angrebsspillere i klubben? 

Et lille tip er, at de skal strammes godt til!!!! De kan bare komme og spørge – så skal jeg nok vise dem det 😉

Ja – vi giver i hvert fald rådet videre og håber på, at alle får snøret støvlerne ordenligt til næste sæson. Men for lige at få lidt mere et indblik, hvorfor du løb med årets spiller-titel, kan du så ikke give et indblik i, hvordan du er som spiller?

Hmmmmm… Jeg tror lidt, at jeg ser mig selv som typen, der sjældent giver op, før man hører sidste fløjt, og måske også lidt den hidsige type, hvis dommerne er alt for dårlige (som de ofte er i serie 1!!). Jeg synes dog, jeg er blevet bedre til at styre det med alderen – Hehe 🙂

Alle gode kvaliteter må vi sige. Men hvad er så nogle af dine bedste minder fra din tid i Heimdal?

Ej men der er så mange! Men min første Heimdal-fest ligger lunt i svinget til at være et favorit-minde. Eller min fødselsdagsfest i Kamillas lejlighed midt på Nørrebro, som blev forstyrret af underboens hjemmefødsel – det var sgu også en god aften!

Fodboldmæssigt kunne det godt være sidste sæson, hvor jeg hjalp 3. holdet i en kamp. Jeg fik lov til at spille angriber for første gang i lang tid, hvilket resulterede i 5 kasser! (Ja Kim! Jeg er klar til den angriber-plads næste sæson 😉 ).

Eller da jeg scorede et hovedstødsmål i forårssæsonen, hvilket i sig selv er vildt nok for en på min højde, og så var det ovenikøbet i overtiden til en sejr på 3-2!

En af de famøse Heimdal-fester ligger lunt i svinget blandt Elisabeths bedste minder i klubben – her ses hun ved sidste års Full Moon Party-sommerfest.

En hjemmefødsel alligevel – det må vi sige! Men hvilken måde at komme til verden på i selskab med en masse Heimdaldamer. Apropos fester, så er det kommet os for øre, at du ofte laver en Houdini til Heimdal-festerne. Er det mon, fordi det venter en sød fyr derhjemme?

Hahhhahahahaha, åh gud… Jeg tror desværre mere, det handler om mit meget komplicerede had/kærlighedsforhold til shots end noget andet forhold…

Så der er måske håb forude for herrerne i Heimdal?

Der må jeg nok desværre skuffe………………… Han skal bare ikke have skylden for mine houdinier… hehe.

Nu har det jo lige været jul, og sidste år tilbragte du den i det store USA. Blev julen lige så extravagansa i år?

Ja, jeg var jo udlejet til Forza FC i New Jersey US sidste efterårssæson og sluttede af med at holde jul på et cruise i Caribien, ret vild jul… I år blev det ca. det modsatte… Til gengæld kunne jeg så få lov at være med til Heimdals dame 2/3’s berygtede julefrokost – hvilket også er fantastisk!

Årets julefrokost for Dame 2/3 i klubhuset, inkl. rensdyr.

En international fodboldkarriere – det er jo en præstation i sig selv. Men vi håber da på, at du får en lige så god jul i år, selvom den ikke foregår under lige så eksotiske himmelstrøg. Og nu lige på falderebet… Dame 2 rundede jo året af med en oprykning til Københavnerserien. Men hvad synes du egentlig, er de bedste kvaliteter ved Dame 2?

Helt klart alle de fantastiske piger, som spiller her! Jeg har følt mig velkommen siden den første træning, og jeg synes, at alle er gode til at tage imod nye og give plads til hinanden. Til gengæld tror jeg, vi alle er enige om, at der er plads til forbedringer fodboldmæssigt… Men jeg synes, holdet har et stort potentiale – måske det kommer næste sæson i Københavnerserien, hehe J

Ja, vi ønsker i hvert fald Dame 2 held og lykke i Københavnerserien, og siger tak til Elis for at sætte sig den varme stol for denne gang. ”Heimdal behind the scenes” vender stærkt tilbage i det nye år. Vi håber, at alle i Heimdal har haft en dejlig jul og kommer godt ind i det nye år!

Læs de tidligere ”behind the scenes”-spillerinterviews her:

Behind the scene: Mads Andresen

Behind the scenes: Anja Ginge

Behind the scenes: Nicolaj ”Flæske” Larsen

Behind the scenes: Laura Holm Pedersen

Behind the scenes: Mikkel “John” Olander

Behind the scenes: Stine Helth

Behind the scenes: Mads Dam

Behind the scenes: Nabi Dogan

Behind the scenes: Lisa Samuelsen

Behind the scenes: “Kamilla med krøllerne”

Behind the scenes: Casper Nygaard

Behind the scenes: Anne ”Gryde” Grydgaard

Behind the scenes: Nikolaj Nørgaard Skytte

Behind the scenes: Jacob ”Bobo” Petersen

Behind the scenes: Søren Grønbjerg

Behind the scenes: Kristian “Hulk” Hansen

Behind the scenes: Morten Villemoes

Behind the scene: Mille Grejs Andersen

Behind the scenes: Morten Lauritsen

0 Comments on “Behind the scenes: Årets Dame 2-spiller Elisabeth – kamæleonen med et grin, der giver ekko i Fælledparken