Cruyff-beundrer og gammel kending – hvad kan vi forvente af de nye herretrænere?

Cruyff-beundrer og gammel kending – hvad kan vi forvente af de nye herretrænere?

Begge de åbne herrehold har fået nye trænere op til den nye sæson, hvor træningen allerede er godt i gang. Læs mere om de to – hvoraf den ene ikke er ny igen – og hør, hvad deres forventninger til sæsonen er.

Vi har starter med det nye ansigt i klubben, 1.holdstræner Sharîf Warsame. Han er 31 år, studerer til socialrådgiver, og så er han i år flyttet fra Odense. Dér fik han sig en BA i Idræt & sundhed og var bl.a. træner i Kildemosens BK.

Som trænertype kommer Sharîf selv med denne beskrivelse:

”Teknisk og taktisk orienteret, detaljeret, vindermentalitet, abstrakt fodboldkendskab, store beundrer af Cruyff & Bielsa – offensiv underholdende fodbold i 4-3-3, 3-4-3 & 3-5-2 formation.”

Derudover fortæller Sharîf, at han forventer af spillerne, at de er disciplinerede, videbegærlige og villige til udvikle sig. Samtidig skal de ikke mindst prioritere fodbolden i deres hverdag – såvel som fællesskabet i klubben.

Her ses 1.holdets nye træner, Sharîf – og han glæder sig til den nye sæson!

Som ny træner i Heimdal fortæller Sharîf, at han i første omgang vil bruge tid på at lære spillerne at kende.

”Dernæst vil vi, som trænere, stræbe efter at skabe et langtidsholdbart fundament for herreafdelingen – dog afhænger en stort del af spillerne engagement. Spillerne skal vænne sig til en helt ny spillestil, så jeg vil udforske materialet, der er til rådighed – kvaliteten eller kvantiteten, som skal bære os ad – før jeg kan sigte efter en målsætning.”

“Vi går ydmygt til efterårssæsonen og tager en kamp ad gangen og satser på medvind. Jeg glæder mig.”

Et langtidsholdbart fundament for herreafdelingen og et godt sammenhold imellem 1. og 2. holdet. Dét er i den grad også noget, som den nye 2.holdstræner Martin Wahlstrøm har stort fokus på.

Og som aktiv spiller og ikke mindst tidligere 2.holdstræner i Heimdal gennem flere år, ved Martin, hvad han snakker om:

”Den kommende sæson skal bruges til at bygge bro mellem herre 1 og 2 på de åbne hold. De sidste par år er skellet mellem herre 1 og 2 blevet større – ikke nødvendigvis niveaumæssigt, men socialt”.

Martin Wahlstrøm er tilbage i rollen som 2.holdstræner og har som altid stort fokus på det sociale – her ses han til en Heimdal-fest, hvor han som altid gav en kæmpe hånd med.

Det skal der laves om på, siger Martin og fortsætter:

”Vi skal prøve at skabe en kultur omkring det at være et fælles hold og finde lysten til at yde maksimalt – uanset om man spiller topkamp i serie 2 eller kamp på en knoldet bane i serie 3. Det er også en af de primære årsager til trænercomebacket.”

I bestyrelsen er vi meget glade for de to træneres indstilling og byder deres idéer velkommen med åbne arme – gør det samme og god efterårssæson til alle 🙂

BK Heimdals herreholds træner som altid:

Mandag kl. 19.30-21.00 og onsdag kl. 18.00-19.30 i Fælledparken.

For nye spillere: Omklædning kan ske i Fælledklubhuset i omklædningsrummene 21-23 i kælderen.

Hvis du har spørgsmål, så kontakt gerne herreseniorleder Jacob Harbech på telefon 30453448