Optakt: En klassisk 6-pointskamp venter herre 2

Optakt: En klassisk 6-pointskamp venter herre 2

Onsdag aften møder 2.holdet på hjemmebane Amager FF – læs træner Martin Wahlstrøms kommentar til kampen her. Men først lidt praktisk info:

Hvornår: Kl. 19.30, onsdag d. 31. maj 2017
Hvor: Fælledparken, Bane 2 (græs)

Trup:

 1. Martin Mellerup ©
 2. Jonas Nielsen
 3. Mads Tambo
 4. Jesper Sørensen
 5. Dan Petersen
 6. Aske Muff
 7. Thomas Schjødt
 8. Martin Fischer
 9. Mads Brøns
 10. Christian Schjønning
 11. Dennis Jung Skov
 12. Stinus Søndergaard
 13. Ercan Kosar
 14. Nicholas Lisewsky
Herre 2-spillerne er mere end klar til kampen mod Amager FF.

Skidt start, men nu kommer pointene 

Efter en pointmæssig forfærdelig start på sæsonen så er Heimdals stolte herre 2-hold begyndt at samle flere point sammen. Med 1 point for sæsonens første 4 kampe, så sætter man sig selv under pres, men 4 point i de efterfølgende 2 kampe har hjulpet lidt på humør og selvforståelse.

Amager FF har også spillet 6 kampe, men har endnu ikke fået et eneste point i sæsonen, og kan vi snuppe de 3 point, så bringer vi os 8 point foran Amager FF, og med kun 3 efterfølgende kampe tilbage så ser det fornuftigt ud.

Kontinuitet, men ny målmand

Til kampen har vi hele 9 spillere, som har været med i begge af de seneste to kampe, og det bringer en ro og kontinuitet ind på holdet.

Herre 2-spillerne er mere end klar til kampen i Fælledparken.

Da vi er uden en reel målmand resten af sæsonen, så har Jacob Harbech valgt at træde til i fraværet af Nikolaj Skytte.

Jacob har dog andre interesser på kampdagen – noget med en større byfest i København – så Martin Mellerup vogter målet til kampen.

I bagkæden stiller vi op med Jesper, Jonas og Dan. En stærk trio, som var sekunder fra at hulle nullet mod FA 2000 for en uges tid siden.

Wingbackerne bliver Akse og Fischer, som begge har spillet et par kongekampe, og som de to kontrollerende midtbanespillere spiller Schjønning og Thomas sammen for tredje kamp i træk.

På toppen spiller Brøns, Ercan og seneste kamps dobbelte målscorer, Dennis.

Herre 2-spillerne er mere end klar til kamp.

Trods en mindre byfest på Nørrebro, så håber vi at se mange Heimdal supportere til vores kamp onsdag d. 31. maj 2017 kl. 19.30 på bane 2 i fælledparken.

HUSK i øvrigt at følge bkheimdal på Snapchat. Der vil lørdag være optakt til kampen, konkurrence og behind-the-scenes Snaps.

Martin Wahlstrøm, træner for herre 2