Vigtig sejr til dame 1

Vigtig sejr til dame 1

Så stod jeg over for min 2. kamp som vikar for Heimdal, og det var mod BK Hellas. Jeg kendte lidt til Hellas efter at jeg havde set dem spille før, så under træningerne op til, blev der lagt fokus på sideskift, hurtigt pasningsspil og effektivitet på afslutningerne. Ida Perin måtte desværre udgå af mandagens træning med en fiber, og med Stines afbud måtte vikaren i tænkeboks.

Så kom vi til kampdagen, og jeg må sige at jeg var lidt spændt på om vores spil ville virke eftersom vi skulle spille på græs, og vores træning foregik på kunst. Der var fundet genvalg til vores 4-back kæde fra forrige kamp. På midten var Laura tilbage efter sygdom i sidste kamp, og med Sandra tilbage efter ferie, havde vi en fysisk midtbane, som skulle spille en rolle i kampen mod et fysisk spillende Hellas hold.

Vi ligger godt ud ved at holde bolden i egne rækker, og på de rigtige tidspunkter får vi sat et par velspillede angreb igang og dermed rystet Hellas lidt. Hele første halvleg var et slag om midten, vi skiftedes lidt med Hellas om overtaget på midten, og med alt respekt for Hellas ville jeg nok mene at vi vandt slaget om midtbanen i første halvleg. Taktikken op til kampen gik bl.a. ud på at få lukket ned for deres anfører som jeg på forhånd vidste var en teknisk dygtig spiller, og den opgave løste Anna og Agnes i fællesskab til et 12-tal!

I pausen blev der igen mindet om at det var vigtigt at vi fik lukket ned for anføreren, og selvom nogen ikke var helt enige, så fik vi set hvad hun kunne da hun kort inde i 2. halvleg smækker bolden på overliggeren, og så vågnede vi op. Efter en udskiftning (og tiltro fra vikaren da Sofie D. siger at hun kan mærke hun sparker den ind) hvor vi vælger at sætte Sofie D. ind i angrebet, går der 10 min, og så klapper hun til den og sætter den via stolpen oppe i hjørnet (måske en 24-28 meter udefra), og så tog fanden ved vores opspil, via vores højre kant bliver der smækket en del indlæg ind hvor både Sofie D og Katrine W. lige præcis mangler en størrelse 40 for at kunne prikke den ind, og måske Katrine W. havde set det samme, for hun vælger kort tid efter og løbe tidligere ind, og efter et godt indlæg fra højre, får hun sparket bolden ind til 2-0. Og så skulle Hellas satse, dog virkede det som om at de ikke havde en plan B, for der skete ikke det store, og så tog Sofie D. i bedste Luis Suarez stil sagen i egen hånd. På baglinien vælger hun at drible en Hellas spiller, og med et fiks spark hen over målmanden sparker hun den op i det lange hjørne fra næsten 0 grader.

En stolt vikar, specielt efter det smetefulde nederlag til Føroyar i sidste weekend.

Næste kamp er mod Amager FF på kunsten i fælledparken kl. 13.30. Kom og støt vikaren i sin sidste kamp i denne omgang, og byd Seref velkommen tilbage 🙂

Også en stor tak skal der lyde til Katrine som valgte at  sige ja til at stå for 2. holdet om søndagen, ellers ville de mangle en målmand.