Træner søges til kvindeseniorhold i Serie 1

Boldklubben Heimdal søger en engageret træner til vores 2. Kvindesenior, der spiller i Serie 1. Holdet er i konstant udvikling og har en Udklip Heimdal logoløbende tilgang af spillere.

Vi søger en engageret og kvalificeret træner, der kan tilrettelægge og gennemføre træningen på et niveau, der er tilpasset de enkelte spilleres kvaliteter og ambitioner, og på denne måde videreudvikle spillere og hold som helhed.

Du vil komme til at stå i spidsen for et hold med en god blanding af unge og mere erfarne spillere. Der er en god holdånd og spillerene er motiveret og lærevillige. Holdet træner mandage og onsdage kl 18.00-19.30 i Fælledparken.

Vores kvindeafdeling har pt. ca. 70 medlemmer, og er dermed én af Københavns største. Vi har to 11-mandshold, som er placeret i henholdsvis Kvindeserie Øst og Serie 1. Målsætningen for holdet er oprykning til Københavnerserien. Et mål som vi var lige ved at nå i den forgangne sæson.

Boldklubben Heimdal tilbyder gode træningsfaciliteter, træningstøj, vaskeordning og privat skab i klubben. Heimdals nye klubhus har derudover mødelokaler og taktikrum, der kan benyttes i forbindelse med møder og kampe.

Heimdal er en mindre københavnsk fodboldklub med tilhørsforhold i Fælledparken. Vi er en del af det nye Fælledklubhus ved Vibenhus Runddel, og deler klubhuset med 3 andre Østerbro klubber. Heimdal er en seniorklub med ca. 200 engagerede medlemmer, der alle bidrager til et aktivt og uformelt klubmiljø. Der støttes op om de andre holds kampe, og medlemmerne mødes ofte efter kamp til en øl eller to. Det er en grundlæggende forudsætning, at du som træner vil deltage i det sociale liv omkring holdet og klubben, samt være med til at sørge for et godt samarbejde med træneren for 1. Kvindesenior.

Er du interesseret i at træne holdet eller har du brug for yderligere information, bedes du kontakte Anne eller Anna:

Tlf. 2849 8358

annenielsen12@yahoo.dk

 

Tlf. 2099 4977

a.meisner86@gmail.com