Herre 1 får ny rutineret og passioneret træner

Herrernes 1.hold kan nu indstille sommerens jagt efter ny træner

Robert Nielsen ny træner for Herre 1
Robert Nielsen ny træner for Herre 1

BK Heimdal har skrevet en etårig kontrakt med 43-årige Robert Nielsen, som kommer til at stå i spidsen for Herre 1-holdet, der efter to oprykninger i træk var ude på lidt af en rutsjetur i sidste sæson i Serie 1.

Førsteholdet endte med en sjetteplads i den gode ende af rækken, men dét resultat kom i hus på baggrund af et flot efterår, mens det haltede i foråret.

BK Heimdal håber derfor på en frisk start for holdet, og klubben er sikker på, at Robert er den rette mand til posten – og vi ønsker ham velkommen til den nye sæson.

Robert er en rutineret herre, der startede trænergerningen tidligt og som 30-årig blev den næstyngste Danmarksserietræner med Østerbro IF. Han har desuden trænet flere seriehold, heriblandt Rikken og CSC, og på ungdomsplan har han trænet hold fra Fremad Amager og Østerbro IF i divisionerne.

Ny sæson – nye ansigter velkomne

En mere boldbesiddende stil end tidligere er blandt Roberts mål for Herre 1-holdet, der starter træningen til den nye sæson mandag den 20. juli klokken 19:30.

Da førsteholdet har mistet flere spillere i sommerpausen, er nye ansigter mere end velkomne.

Så hvis du kender nogen, der har lyst til at spille i en Serie 1-klub, hvor der både bliver lagt vægt på det sportslige og i høj grad også det sociale, så fortæl dem om Heimdal – og hvis du selv har lyst, så tøv ikke med at komme med til træning.

Fra den 20. juli er der træning hver mandag klokken 19:30 og hver onsdag klokken 18:00 på kunststofbanen i Fælledparken.

Ring eller skriv til herreseniorleder Anders Ebdahl, hvis du har spørgsmål ifm. opstart i klubben:

Tlf. 60 61 87 23
andeebd@gmail.com

Robert Nielsen (t.v.) og herreseniorleder Anders Ebdahl.
Robert Nielsen (t.v.) og herreseniorleder Anders Ebdahl.