BK Heimdal herre 1 søger træner til Serie 1

BK Heimdal søger en engageret træner til klubbens første hold i serie 1.Udklip Heimdal logo

BK Heimdal har i de seneste år været i en rivende udvikling, hvor  klubbens bedste herre hold med 2 oprykninger i træk, nu har konsolideret sig i  serie 1.  Derudover er klubben flyttet ind i helt nye lokaler på Øster Alle,  hvor faciliteterne bl.a. byder på mødelokaler, taktikrum og sauna.

Klubben holder til i Fælledparken, hvor både træning og kampe  foregår på Fælledparkens kunstgræsbane. Det  forventes, at du kan tilrettelægge og gennemføre en træning på højt  niveau, samt videreudvikle holdet fra hvor de er nu.
Der er pt. ca. 60 aktive spillere på  klubbens to åbne hold. Heimdals andet hold ligger pt. til oprykning i deres  serie 4 række.

Uanset  niveauet er det en grundlæggende forudsætning, at du vil deltage i det sociale  liv omkring holdet og resten af klubben samt være med til at sørge for et godt  samarbejde med træneren for Herre 2.

Heimdal er en meget social klub, hvor der i løbet af året  er flere store fester på tværs af klubben. Der støttes op om de andre holds  kampe, og medlemmerne mødes ofte efter kampe til en øl eller to.

Vi kan tilbyde følgende til vores  nye træner: Passende lønpakke, gode træningsfaciliteter, træningstøj, vaskeordning og privat skab i klubben.

Er du interesseret i at træne  Heimdals bedste herre hold, bedes du skrive en mail til  formand.heimdal@gmail.com eller kontakte Herresenior formand Anders Ebdahl på  tlf.60 61 87 23