Pokalsejr til dame 1 over FB fra Danmarksserien

Pokalsejr til dame 1 over FB fra Danmarksserien

Nu skulle Heimdals damer løfte hovederne efter weekendens nederlag, da FB kom på besøg i fælledparken. Hverdagskampe har ikke vist sig at være Heimdals stærke side og med danmarksserieholdet, FB, som modstander kom det guld-grønne hold på en stor prøve. Nu skulle det vise sig om de kunne matche niveauet.

Allerede i omklædningen inden kampen herskede en fornøjelig stemning på grund af trænerens opstilling – en angriber som primært har gjort det som venstre back/kant, den første kamp i midterforsvaret for en 2. holdsspiller og backs som helst spiller længere fremme. Det var dejligt at se, at alle gik seriøst og professionelt til opgaven (red. ja, vi blev jo nævnt og vist i Bornholms TV og Radio).

Efter 15 minutters intens opvarmning, startede Heimdal godt ud og overholdte aftalerne fra taktikmødet. Bolden blev spillet flot rundt og der blev skabt chancer. Desværre var det FB som først fik bolden i mål. Heimdal fortsatte dog med troen på, det sagtens kunne lade sig gøre, og hurtigt efter FB’s mål, blev Laura spillet fri mellem FB’s 2 midterforsvarer og sendte bolden smukt forbi målmanden og i mål, 1-1.

Kort før pausen scorede FB desværre igen, men Heimdal gav stadig ikke op, og blev ved med at holde aftalerne. Selv Marianne, som tænker offensivt, blev holdt i kort snor af Sandra og Britt, hvilket gjorde at kæderne fungerede. Igen kort efter FB’s scoring kunne Heimdal, med kun 3-4 pasninger op ad banen, sende Marianne på en god løbe tur udenom 2 forsvarer og helt ind i det lille felt, hvor hun ligeså smukt placerede bolden i målet. Stillingen 2-2 holdt til halvlegen på trods af et par 100 % chancer i begge ender.

I pausen blev der styr på, hvordan der skulle dæmmes op for FB’s hurtige og tekniske højre kant, og dermed går Heimdal på banen med positiv energi. Efter 20 minutters spil dribler Laura op ad banen og Stine tager et tværløb, som en ægte angriber ;-), hun kommer først på bolden inden baglinien og på kanten af feltet. Med held bliver bolden sendt indover til Katrine, som sender bolden i mål med en hård flad inderside. Det er en realitet, Heimdal er foran 3-2. Resten af kampen presser FB på for et mål, men med et flot sammenhold i kæderne og en god målmandspræstation lykkedes det ikke FB af udligne. Bk. Heimdal går med oprejste pander fra banen og ser frem til næste udfordring i pokalturneringen.