Dame 1 fortsætter de gode takter fra onsdagens pokalfight

Lørdag eftermiddag tog Dame 1 imod Rødovre på den sagnomspundne hjemmebane Fort Fælled.

Kampen stod mellem rækkens hidtil ubesejrede hold, Rødovre, og et Heimdalhold, der med kun en enkelt sejr i sæsonen hidtil mildest talt ikke havde haft den bedste sæsonstart. Dog var der med onsdagens pokalsejr over DS-holdet FB kommet gang i de guld-grønne, og holdet var fra start af indstillet på at fortsætte de gode takter.

1.halvleg bestod af god fight fra begge hold. De første 15-20 minutter af kampen sad Rødovre på spillet, men med en god defensiv indstilling kom Heimdal lige så langsomt ind i kampen. Og de sidste 20-25 minutter af halvlegen dominerede Heimdal kampen til stor frustration for de sejrsvante Rødovrespillere. Heimdal, der i starten af kampen havde haft svært ved at ramme hinanden, begyndte at få spillet til at køre, og fem minutter før pause fik holdets unge angrebstalent Emilie bolden og scorede sikkert til 1-0. En stilling, der holdt indtil pausen.

I pausen blev der talt om, at holdet skulle fortsætte de gode takter fra første halvleg, hvor især defensiven havde stået godt. Så skulle angrebsspillet nok komme til at køre. Efter pausen kom Rødovre på banen med 120 km i timen og fik presset Heimdal helt i bund. Rødovrepresset resulterede desværre i en udligning efter et langskud, som Guldborg i første omgang fik skubbet på overliggeren, men som Rødovre scorede på på riposten uden chance for den dygtige Heimdalkeeper.

Hurtigt herefter fik Heimdal igen styr på kampen. Efter et par velspillede 1-2 afleveringer i venstre side mellem Sine, Katrine og Stine, blev Heimdals venstre back, Sine, spillet fri på kanten. Desværre nåede hun ikke så langt inden hun blev nedlagt af en Rødovrespiller og måtte humpe fra banen med en ødelagt ankel. På det efterfølgende frispark placerede holdets anfører, Britt, bolden lige i tre’eren – en dåd, der allerede forinden var blevet forudsagt af Rødovres dygtige midtbanespille Cecilie Avlund.

Et lille stemningsbillede, hvor Mie har fået kunstgræsallergi, Bach er utilfreds med sine skinner og hvor Sine fremviser sin stempling

Foran 2-1 fortsatte Heimdal det gode spil. Midtvejs i anden halvleg bryder Laura igennem midt på banen og scorer flot til 3-1 ved let og elegant at lobbe bolden over Rødovres målmand. Efter Heimdals scoring til 3-1 trak holdet sig længere tilbage på banen og Rødovre overtog spillet. Med et kvarter igen reducerede Rødovre til 2-3 på et flot langskud, og Heimdal kom endnu mere under pres. Gennem god fight og kampgejst lykkedes det dog Heimdal at stå distancen de sidste 15 minutter af kampen. Kort før dommerens slutfløjt spiller Emilie Laura fri til en friløber, som hun smukt udnytter til at afdrible Rødovres målmand og sætte bolden i kassen til slutresultatet 4-2.

Alt i alt en velspillet og fair kamp, som Heimdal med Rødovretrænerens ord vandt fortjent. Fra Rødovre blev der også uddelt store roser til Heimdals offensive midt, Laura, der fortjent blev kåret til kampens spiller af hendes holdkammerater stærkt efterfulgt af en velspillende Stine. Ligeledes skal vi hilse fra Rødovre og sige, at man skal overveje at lade være med at drikke onsdag, torsdag og fredag, hvis man vil vinde en fodboldkamp lørdag, og at de på ingen måde forstår, hvorfor Heimdal ligger i bunden, når de spiller så herre nice.

Tak til de mange tilskuere, der kom og støttede holdet. En særlig tak til Sandras mor og Lauras far, der var at finde på bænken. Vi håber at se jer igen på lørdag, hvor Heimdal møder Rødovre igen – denne gang på udebane.