Pokalkatastrofe for dame 1 mod KFUM fra serie 2

Der var lagt op til et sandt Pokaldrama da Heimdal skulle møde KFUM. Heimdalpigerne var godt ovenpå efter en fremragende kamp i weekenden mod Rødovre, men det skulle dog vise sig at gå helt galt.

Taktikken var klar fra starten. Pigerne skulle forsætte det flotte spil fra weekenden og stå godt defensivt og i preslinien. Vejret skulle dog vise sig fra sin slemme side, da dagen havde stået på heldagsregn. Så da Heimdalpigerne mødte ind til pokalkamp i Emdrup, lignede flere drukne mus. Banen var også godt medtaget af det dårlige vejr med regn. I det ene målfelt lå en kæmpe vandpyt, som skulle vise sig at blive noget af en udfording for begge hold. Heimdal stillede fra start med blot 10 mand på banen, da Stine lige skulle have klaret et forretningsmøde i det jyske – så først 15 min. inde i kampen var Heimdal fuldtallige.

De første 45 min var ren nedtur for Heimdal. Spillet fungerede ikke og der blev taget forkerte beslutninger og bolden blev varmet alt for meget. Pigerne begyndte at slå lange afleveringer og der var ingen gejst og løb for hinanden. Om det var regnen der slog pigerne ud eller det var baneforholdene, er ikke til vide. Kort før pausen fik KFUM et gennemløb gennem midtbanen og forbi forsvaret, som var trukket for højt frem, og de scorede til 1-0. Det var som om Heimdalpigerne havde en ekstra fjende på banen i den store og modbydelige vandpyt i KFUMs målfelt, hvor bolden flere gange blev stoppet. KFUMs back måtte også se sig overbemandet da hun blev tacklet af vandpytten og måtte engang i græsset.

Efter pausen begyndt Heimdal at finde noget af det spil frem som fungerede mod Rødovre. Der blev spillet i trekanter og nu begyndte pigerne at løbe for hinanden. Emilie kommer frem til afslutning, men er uheldig, og bolden rammer indersiden af stolpen og ryger ud til forsvaret, som får sparket den væk.

Kampen bølgede herefter lidt frem og tilbage, men Heimdal kom mere og mere ind i kampen. Sandra fanger bolden på midten og får den fint vendt og sent i dybden til Gryde, som tager en af sine berømte ture ned af kanten og meget enkelt laver grydeskeen og sender bolden forbi målmanden og i mål.

Få minutter før dommerens sidste fløjt kommer en KFUM spiller igennem og får den stukket bolden ned mellem forsvaret og til angriberen som spiller bolden forbi Guldborg i målet. Heimdal appellerer kraftigt for offside men dommeren er ikke enig og dømmer mål.

Heimdal må se sig besejret af KFUM som kom med 120 % mens Heimdalsspillerne mere lignede et hold som spillede på 80%.