3 point og videre

Torsdag skulle Heimdal for 4. gang i foråret på besøg i Valby. Det var denne gang Politiets Idrætsforening der havde fornøjelsen af de grønklædte.

Heimdal var uden træner Newroz som var taget på talentspejdning i Barcelona. Det skal være uvist om det var pga af trænerens fravær eller bare et sammentræf af tilfældigheder, men sikkert var det at Heimdal slet ikke var klar fra start. Det skulle allerede efter 6 minutter resultere i at PI kunne bringe sig foran efter et forsvarskoks i højre side.

Målet kom bag på de ellers sejrsvante Heimdal-drenge og der kom straks lidt mere tempo i spillet og lyd på banen. Det var dog en smule for meget for dommeren som ellers havde præsteret ikke at bringe sig selv i centrum de første 15 minutter. Efter en veltimet glidende tackling fra Mads Larsen blev der fejlagtigt dømt frispark og som om det ikke var nok valgte dommeren også at præsentere Larsen for det gule kort. En kold spand vand i hovedet efter spillet så småt var begyndt at køre igen.

Heimdal holdt dog hovedet koldt og fortsatte de gode takter. Det skulle dog også blive 1-1 på trods af undertalsspillet. Rune kunne med en perfekt timet diagonalaflevering finde en fremadstormende Mikkel Grube som hurtigt fik kontrol over bolden og sparkede den fladt i det lange hjørne.
Kort efter fik PI gult kort for en mindre forseelse og Heimdal kunne for alvor ligge pres på modstandernes mål. Det skulle alligevel blive PI der fik det sidste ord inden pausen da de på mirakuløs vis brændte en af de få 100% chancer som Heimdals forsvar har givet væk i denne sæson. Heimdal kunne derfor gå til pause med et utilfredsstillende uafgjort resultat.

2. halvleg var ikke mere end 5 minutter gammel da kampens dommer satte gang i lang række af fuldstændigt uforståelige kendelser. En lang bold frem mod i chanceløs PI-angriber bliver aldrig farlig. I ren afmagt over den håbløse aflevering falder angriberen til jorden. Dette bliver desværre misforstået af dommeren som dømmer straffespark til Politiet. Heldigvis for Heimdal har de en straffesparksspecialist i målet og Christian kunne med en fin fodparade redde det 3. ud af 4 straffespark i foråret.
Efter 58 minutter kommer Ralle på banen. Han har, som altid en uventet effekt på folk. I første omgang positivt for Heimdal da Seb i et sjældent set arbejdsraseri gjorde Politiets forsvarsspiller så nervøs at han blev nødt til at servere en friløber til Ebbe. Ebbe takkede for muligheden og sparkede bolden stensikkert ind bag Politiets målmand.

Herefter stjal dommeren al opmærksomheden i resten af kampen. Han begyndte nemlig at smide om sig med kort til højre og venstre. Heimdal lavede fire frispark i anden halvleg og de blev alle takseret til gult kort.  Dette betød af Heimdal spillede i undertal i resten af kampen. Heldigvis havde PI ikke de fornødne midler og kræfter til for alvor at presse Heimdals føring. I stedet skulle det efter 76 minutter blive til 3-1 da Jeppe forlængede et langt indkast fra Simon. Ebbe stod klar ved bagerste stolpe og kunne let ekspedere bolden i kassen.

10 minutter før tid bliver Flæske sendt til opvarmning. 1 minut senere var hans nydiagnostiserede springerknæ klar til kamp og han blev sendt ind på venstre back. 9 minutter var rigeligt for Flæske til at vise sine kvaliteter. Hans altid giftige indlæg endte dog desværre hos Simon og to gange hos Ralle som ikke viste samme kvalitet som indlæggene havde fortjent. Kampen skulle derfor ende 3-1 til Heimdal efter en middelmådig præstation.