Årets første turneringskamp for herre 2

Så er det i aften, at 2.holdet starter forårssæsonen op – og træner Martin Wahlstrøm ser her frem mod kampen og fortæller lidt om målsætningen i år.

Men først lidt praktisk info om udebanekampen mod FA 2000:

Hvornår? Kampstart klokken 18.15, fredag d. 8. april 2016
Hvor? Jens Jessens Vej 20, Frederiksberg.

Trup:

 1. Tom Vallenkamp
 2. Mads Tambo
 3. Morten Villemoes ©
 4. Martin Mellerup
 5. Jonas Nielsen
 6. Stinus Søndergaard
 7. Jens Landgren
 8. Martin Wahlstrøm
 9. Thomas Schjødt
 10. Christian Jørring
 11. Ercan Kosar
 12. Kasper Frøhling
 13. Rasmus Forsberg
 14. Søren Grønbjerg


Masser af spillere – masser af kvalitet:
Hele 10 nye spillere har sluttet sig til 2. holdstruppen, siden holdets første træning 1. februar. Truppen er p.t. på 36 spillere, hvilket giver en smule hovedpine, når holdet til årets første turneringskamp skal stilles. Flere stærke og bærende kræfter har måtte se sig henvist til ”tribunen”, da niveauet i truppen er hævet gevaldigt. Til kampen er der hele 7 klarmeldte spillere, som ikke er blevet udtaget, og til dem kan jeg kun opfordre til at fortsætte med positiv indstilling og gejst på træningsbanen. Med den rette indstilling er der ikke langt til en plads blandt de 14 spillere.

Tom Vallenkamp, Martin Mellerup og Ercan Kosar får alle debut for BK Heimdal i en officiel turneringskamp. Især Martin Mellerup har efterladt en positivt og energisk aftryk til træning og træningskampe. Af de ”gamle” spillere, så har Stinus Søndergaard og Thomas Schjødt vist storform gennem hele opstarten. Thomas Schjødt har spillet i klubben i knap 3 år, men haft mange problemer med skader og har ikke kunne få kontinuitet i sit spil. Han virker dog rigtig stærk i år, og der er store forventninger til præstationerne på banen for Thomas.

Her vil vi have fokus
Det er altid svært at sætte en målsætning for et serie 3-hold, da modstanden i rækken kan variere gevaldigt. Det er vores anden sæson i serie 3, og sidste sæson bragte os 8 point i 9 kampe og en målscore på 17-30. Defensiven vil være et af de parametre, som vi vil have stor fokus på og håbet er at forbedre vores målscore markant. Placeringsmæssigt så skal vi gerne ligge os i midten af tabellen.

Håber at se masser af Heimdal’er til vores første kamp på fredag kl. 18.15 mod FA2000

Martin Wahlstrøm

 Her ses trænerassistent Jens Landgren og et par af publikumsfavoritterne, Søren og Stinus:

2.holdets trænerassistent Jens Landgren og et par af publikumsfavoritterne, med Søren og Stinus.
2.holdets trænerassistent Jens Landgren og et par af publikumsfavoritterne, Søren og Stinus.