Herre 1 tager point med hjem fra Nørrebro

Søndag eftermiddag skulle Heimdals serie 1-hold igen i aktion – denne gang mod lokalrivalerne fra Nørrebro United, som plejer at have et godt tag på Heimdal.

Heimdal lå før kampen på 11. pladsen med 12 point for 16 spillede kampe og kæmper for tiden en brav kamp mod nedrykning, derfor er alle point velkomne.

Comeback og endnu en debut
I opstillingen var der ”comeback” til Ralle, der imponerende nok fører bødekassen på trods af, at han kun har deltaget i en enkelt træning i opstarten – samtidig var der også debut til Christoffer Øhauge, der blev den 26. spiller, som hold 1 har benyttet i de 4 første turneringskampe i foråret.

Kampens start var præget af en meget angrebsivrig venstre kant, som gang på gang prøvede at udfordre John på højrebacken, i de første ti minutter var John en smule rundtosset og Nørrebro spilleren fik da også skabt nogle enkelte gode muligheder. Dog kom der styr på højresiden i løbet af kampen, og Nørrebros chancer blev færre og færre. Det havde nok ikke været ufortjent hvis Nørrebro var kommet foran i løbet af første halvleg, men Heimdal kæmpede sig til pause med et 0-0 resultat. Kort før pausen var uheldet ude for Heimdals fløjlselskende Super Mario klon af en kantspiller Murat Kosar, som slog sin ankel og er ude i 4-6 uger.

I pausen blev der snakket om at fortsætte med at kæmpe og så skulle chancerne nok komme på omstillinger.

Heimdal overtager kampen
2. Halvleg startede med et Nørrebro hold der knap virkede interesseret i at spille og Heimdal overtog langsomt styringen med kampen, til tider med fornuftigt pasningsspil og kombinationer, som reelt ikke er set tidligere i denne opstart. De store chancer begyndte nu også at tilfalde Heimdal og Jeremy er den første til at hive en god redning ud af deres keeper med en flot halvflugtning mod det lange hjørne.

I perioden midt i 2. halvleg er kampbilledet at Nørrebro har dødbolde en masse uden for alvor at true, og Heimdal prøver at sætte fart i omstillingerne og på baggrund af dette skaber både halve og hele chancer, hvor de sidste marginaler mangler for at score. Henholdsvis Ralle, Tofte, Ashley og Christoffer Ø får gode muligheder for at sende Heimdal på tavlen. I den modsatte ende har Nørrebro nok reelt kun en enkelt halvflugter inden for rammen.

I de sidste minutter jagter begge hold sejren, hvor Heimdal kommer tættest på at afgøre det – men det forbliver målløst og Heimdal kunne tanke et vigtigt point i bundstriden.

Der er ingen at fremhæve negativt for deres præstationer, hvilket også er afspejlet i afstemningen om kampens spiller hvor der var flere spillere der modtog stemmer. Dog blev Rune efter en solid præstation i midterforsvaret kåret til kampens spiller med 7 stemmer.