Optakt: Årets første turneringskamp for herre 2

Optakt: Årets første turneringskamp for herre 2

Tirsdag aften spiller herre 2 årets første turneringskamp mod KB – få info om kampen her samt trænerens kommentar til forårssæsonen.

Kampen mod KB starter kl. 20:30 og bliver spillet på udebane.
Adresse: Peter Bangs Vej 147, 2000 Frederiksberg 

Truppen mod KB:

 1. Martin Wahlstrøm
 2. Jonas Nielsen
 3. Simon Søndergaard
 4. Jesper Sørensen ©
 5. Christoffer Thøsing
 6. Mikkel Olander
 7. Christian Schjønning
 8. Christian Bruhn
 9. Lasse Wandahl
 10. Jakob Laage-Thomsen
 11. Dennis Jung Skov
 12. Stinus Søndergaard
 13. Jacob Harbech
 14. Søren Grønbjerg

Trænerens kommentar

Næsten 2,5 måneds opstart skal nu bevise, om vi har arbejdet hårdt nok, eller om der er blevet taget for let på tingene. Seks helt nye spillere er tilføjet herre 2-truppen plus to spillere, som er rykket ned fra 1. holds truppen grundet en flot fremgang i antallet er ny tilkommende 1. holds spillere.

Vi har også måtte sige farvel til 12 spillere, som bl.a. pga. udveksling, job og titel som far er blevet nødsaget til at droppe fodbolden i Heimdal. Til trods for flere afgange end tilgange, så er truppen pt. på hele 42 herre 2-spillere, og det er samtidigt med, at herre 1-truppen, i mine år i Heimdal, aldrig har været større.

Forstærkning på trænerfronten
Igen i år hedder trænertemaet her på herre 2 Martin Wahlstrøm og Jens Landgren, men vi har tilføjet stærke og yderst rutinerede kræfter. Dennis Jung Skov og Martin Kaasgaard er blevet tilknyttet holdet og skal primært stå for vores 7 mandshold. Deres indvirkning på holdet er allerede meget tydelig, da de i sæsonen første kamp vandt 7-2 i række 2. En række som holdet også lå i sidste år, dog uden den store succes. 9 kampe resulterede i 8 nederlag, 1 sejr og en målscore på 21-45, så vi kan roligt sige at vi er godt på vej i 7 mandsrækken.

Tre debutanter med mod KB
Trods mange nye ansigter i klubben, så er der kun blevet plads til tre debutanter i truppen mod KB, Lasse Wandahl, Christian Bruhn og Jakob Laage-Thomsen. De to sidstnævnte udgør sammen med Mikkel Olander og Christoffer Thøsing de fire spillere, som er kommet ned fra herre 1 til kampen.

Af spillere, som har gjort ekstra opmærksom på sig selv i opstarten, skal nævnes Dennis Jung Skov, med 2 hattricks i de sidste 2 kampe, og Simon Søndergaard, som virkelig har taget ansvar og virket til at være i en super form.

Målsætning om forbedret placering
I serie 3 er det altid svært at sætte en resultatmæssig målsætning, da man kan møde alle typer hold, lige fra Græsrødderne til holdet fra klubben, hvor det er gået i opløsning, og nogle serie 5-spillere er rykket op i serie 3.

Så på herre 2-fronten gælder det om at have to velfungerende hold med god stemning efterfulgt at nogle stærke præstationer på fodboldbanen, som måske/måske ikke kan føre os op i den sjove halvdel af tabellen. De sidste to sæsoner har budt på en 10. og en 8. plads, så lad os have et beskedent mål om en bedre placering end de forgangne to sæsoner.

Håber at se mange Heimdal-supportere til vores første turneringskamp tirsdag d. 11. april, kl. 20.30

Martin Wahlstrøm