Optakt 1. Herre mod AIK Frederiksholm

Optakt 1. Herre mod AIK Frederiksholm

Så er det blevet tid til endnu en spændende kamp for Heimdals 1.Herrer. I morgen lørdag kl. 13:00 fløjter Tanju Saglam op til udekampen på kunstbane 1 i Valby, hvor AIK Frederiksholm tager i mod.

Oprykkerholdet fra AIK Frederiksholm med trænerne Allan Hansen og Gert Nielsen i spidsen, startede ud som lyn og torden med 3 sejre i træk, men siden har man tabt 3 i streg, og det betyder at holdet pt. befinder sig på 6.pladsen. Den kyndige Allan Hansen har i denne uge efterlyst at AIK’erne kommer i bedre form, så mon ikke der er blevet arbejdet stenhårdt for dette. Bedømt ud fra Allan Hansen selv,  har de sidste 3 nederlag bestemt ikke været retfærdige, så det er et sultent AIK Frederiksholm hold der venter.

Cheftræner Casper Christensen udtaler op til kampen: “Vi skal være på vagt overfor de her rutinerede herrer, de er sultne og jeg forventer at de kommer ud for at vise noget. Derfor er det vigtigt at vi fra første sekund, sætter os på kampen med vores sædvanlige spil. Vi har haft en god træningsuge, med masser af intensitet, folk vil fandme det her, og det skal vi vise i kampen i morgen. Vi har et par spørgsmåltegn op til kampen i morgen, men da vi sender 7 ned på 2.holdet, så har vi lidt at vælge mellem der. Derfor har jeg udtaget 15 spillere til kampen.”

Flg. 15 spillere er udtaget:

Christian Ebdahl – mål
Bjarke Nielsen – fo
Fredrik Nielsen – fo
Mads Larsen – fo
Simon Holm – fo
Newroz Dogan – mi
Anders Ebdahl – mi
Thomas Faartoft – mi
Morten Lauritsen – mi
Sebastian Seeger Hansen – mi
Rune Nielsen – mi
Ebbe Nygaard – an
Lars Tofte – an
Rasmus Agerskov – an
Martin Teglman – 15 mand

Heimdals 1.Herrer er suverænt tophold med maksimum point for 6 kampe og en flot målscore på 30-5. Dette skal holdes, så derfor er 3 point et krav i denne udekamp.

Så kom til Valby og støt Heimdals 1.hold i hvad der bliver en spændende kamp!

Vel mødt og Go’ kamp.