Ærgerligt nederlag mod Fremad Valby

Ærgerligt nederlag mod Fremad Valby

Et stærkt afbudsramt herre 2. hold skulle på en svær opgave ude mod rækkens tophold fra Fremad Valby. Startopstillingen var som følgende:

Finn

 

Dennis          Uffe          Fausto           Søren

 

Andi           Tommy         Krille           Steven

 

Allan          Klüver

 

På bænken startede Gys og Rene der begge ikke var i stand til at være der til kampstart. Kampen startede i et stille og roligt tempo, hovedsageligt med de grønne på bolden, dog uden at der kom det helt store ud af det. Efter ca. 15 min ramtes vi af dagens første skade da sæsondebutanten Allan måtte humpe ud med en skade i læggen. Ind kom Gys i stedet. Det betød et endnu mere markant overtag i spillet til de grønne, og nu begyndte chancerne også at komme.

Men alligevel var det Fremad Valby der kom foran efter et langt udspark og lidt kommunikationsproblemer i forsvaret.

Der gik dog ikke længe inden der blev udlignet. På trods af det kedelige og blæsende vejr i Valby idrætspark lykkedes det alligevel en tilskuer at fange målet på video. Det kan ses her:

Et par store redninger fra Fremads keeper senere gik vi til pause med 1-1. Vi aftalte at fortsætte, og så skulle det nok komme.

Flere store chancer og flere store redninger senere var det dog igen Fremad der stik imod spil og chancer kom foran 2-1 efter et hjørnespark. En bitter pille at sluge, men vi blev ved med at klø på, og de offensive sats gav chancer i den anden ende. Det resulterede i at Fremad spillede os tynde og deres 16-årige 10’er kunne udplacere Finn og lukke kampen til 3-1.

I løbet af kampen lykkedes det for både Gys, Dennis og Klüver at hive skader til sig, hvilket gjorde comebacket en del sværere. Det lykkedes dog heller ikke.  Skal holdet rykke op, så kræver det sejre i kampe som denne.

Det var sidste kamp i Heimdal-trøjen for Andi, vores eneste udenlandsprof, der har fået et bedre kontrakttilbud og rejser hjem til Tyskland. Tak til ham for mange gode stunder og god vind fremover!

Næste kamp er på fredag hjemme på Fort Fælled, hvor der skal tre point på kontoen og vind i sejlene igen.