Hjælp med at promovere din klub!

Hjælp med at promovere din klub!

I Boldklubben Heimdal elsker vi at spille fodbold, fordi vi har de bedste holdkammerater, og dem kan man aldrig få nok af! For at tiltrække endnu flere spillere til vores skønne, grønne fodboldoase midt i København, har vi derfor fået designet nogle flotte plakater, som vi gerne vil have din hjælp med at sætte op rundt omkring i København. Det kan være alle steder fra uddannelsessteder over kollegier til caféer – you name it! Vigtigst af alt er det, at vi får spredt det gode budskab, så alle de fodboldspillere der går rundt derude og leder efter en klub på et fornuftigt niveau med stor fokus på det sociale aspekt, ved, hvor de skal tage hen!

Du kan altså helt konkret hjælpe til med, at få et par plakater med under armen efter træning og sætte dem op, lige præcis der, hvor du bor, studerer, arbejder, handler, crossfitter eller drikker din kaffe!

Plakaterne findes både i dansk og engelsk version.

Tag fat i Morten Lysbeck til træning mandag eller onsdag eller kontakt ham på 2613 2876 for at få fingrene i de lækre plakater, så du kan gøre en god gerning og samtidig nyde de gode, grønne Heimdal-karma-point, som ruller ind i stride strømme!