Lovens lange arm gæster Fort Fælled

Lovens lange arm gæster Fort Fælled

Det er naturligvis Politiets IF at Heimdals 1.Herrer byder op til dans denne fredag, hjemme på Fort Fælled.
Et gæstende hold der har det hårdt for tiden med 3 nederlag i streg, og er nu placeret på en 12.plads ud af 14.hold. De 2 sidste møder, de 2 hold indbyrdes er 1 sejr til hver, men BK Heimdal bør naturligvis være storfavoritter til dette opgør.

BK Heimdal derimod har haft en flot sæsonstart og det er ikke gået de lokale medier forbi, Østerbro Lokalavis med Journalist Finn Edvard i spidsen dækkede kampen tæt i fredags hvor man sendte Rikken hjem til Valby med et nederlag på 6-2, og hvor pressen skamroser holdet, og endda synes at holdet har niveau til minimum Serie 1, så det skal blive spændende at se hvor langt holdet når.

Men fredag aften kl. 18:30, er det altså Politiets IF der skal sendes hjem med forhåbentlig 0 point. Cheftræner Casper Christensen giver disse ord med på vejen op til kampen, “Vi går naturligvis ind til kampen som storfavoritter, men vi skal passe på ikke at blive for selvtilfredse, jeg synes ikke for alvor vi har spillet os helt ud endnu. Vi går stadig og retter nogle småting, og jeg håber vi er ved at være der hvor vi skal være. Vi er rigtige glad for vores sæsonstart, men vi vil gerne hæve niveauet lige en tand mere. Der er masser af konkurrence om pladserne, og der bydes rigtig godt ind. Men vi skal være 100% fokuseret i 90 min, det ved jeg nærmest er umuligt, og det viser jo også at vi har lukket 11 mål ind i 8 kampe, og der er for meget. Jeg regner med at se 14 fokuserede herrer på fredag, der henter vores sejr nr. 9, og virkelig sender Politiet slukøret hjem.”

Casper Christensen har udtaget flg. 14 spillere til kampen:

Christian Ebdahl – må
Fredrik Nielsen – fo
Bjarke Nielsen – fo
Jeppe Mieritz – fo
Mads Larsen – fo
Rune Nielsen – mi
Anders Ebdahl – mi
Thomas Faartoft – mi
Morten Lauritsen – mi
Sebastian Seeger – mi
Steven Dalgaard – mi
Ebbe Nygaard – an
Rasmus Agerskov – an
Lars Tofte – an

Et spændende hold, men er par rokader fra sidste kamp.

John Bernth fløjter kampen op i morgen fredag d. 5/10 kl. 18:30 på kunstbanen i fælledparken (Fort Fælled)

God kamp & vel mødt