1.Herrer gav Politiets IF en ordentlig lektion

1.Herrer gav Politiets IF en ordentlig lektion

Politiets IF var modstanderen fredag aften, i silende regn, på Fort Fælled, lad det være sagt, det blev spil til 1 mål, og Politiets IF stod ifølge vores statistikere kun noteret for 1 skud i kampens 90 min, vel at mærke uden for rammen. For der stod kun BK Heimdal på kampen.

Holdet startede ud med flg. opstilling, 4-2-1-3:

Christian Ebdahl

Mads Larsen Jeppe Mieritz Bjarke Nielsen Fredrik Nielsen

Thomas Faartoft Anders Ebdahl

Rune Nielsen

Morten Lauritsen Lars Tofte Sebastian Seeger

På bænken sad: Steven Dalgaard, Ebbe Nygaard, Rasmus Agerskov

Der var kun spillet 5 min da Lars Tofte, den for tiden brandvarme angriber, bragte de grønblusede på 1-0, en bold som han firsttimede ind bag en sagesløs Tommy Schmidt i målet.

BK Heimdal pressede mere og mere på, og havde sat sig tungt på kampen, de udspillede simpelthen Politiets IF, og efter 17 min, gjorde holdets kaptajn, Morten Lauritsen det til 2-0, da han flot sparkede bolden i nettet, og herefter gik det stærkt og da uret stod på 25 min spillet, førte Heimdal 4-0. 3-0 målet sat ind af hårdtarbejdende Thomas Faartoft, og 4-0 stod Rune Nielsen for.

4-0 ved pausen, og en meget tilfreds cheftræner Casper Christensen, bad holdet om at fortsætte det høje pres, og fortsætte med at kører på. Der var store roser til hvordan forsvaret og midtbanen stod.

2. halvleg var samme opskrift, Heimdals 1.Herrer lagde et solidt jerngreb om Politiets IF, og efter 47 min knækkede Politiets IF, da de laver selvmål til stillingen 5-0. 5 min senere gjorde Kaptajn Lauritsen det til 6-0 med hans mål nr. 2, indskiftede Rasmus Agerskov tryllede med bolden til 6-0 efter 61. min, ligeledes indskiftede den tilbagevendne Ebbe Nygaard gjorde det til 7-0 på et af hans karaktariske mål, her var der spillet 63.min, 9-0 ved Thomas Faartoft efter 73. min. Sebastian Seeger kom også på måltavlen til 10-0 efter 81. min, og ydermere kunne han noterer sig for 3 assists. Og Rasmus “Rallemagic” Agerskov lukkede og slukkede med sin scoring til 11-0 efter 87. min.

En meget meget flot indsats, og hvor man spillede sig helt ud. Det var ikke kun tilskuerne til dagens kamp der synes at Heimdals 1.Herrer var klasser bedre end modstanderen, kampens dommer John Bernth sagde midtvejs i 2.halvleg til en af Politiets spillere “Du skal ikke hænge med hovedet, i er gode nok til serie 3, de andre er bare fejlplaceret” en god kommentar, som endnu engang beviser at dette hold har et meget højere niveau end serie 3.

Kampens spillere blev efterfølgende Morten Lauritsen og Rune Nielsen med hver 7 stemmer, og der var velfortjent stående ovationer til de 2 herrer.

BK Heimdal – Politiets IF i tal:

1-0 Lars Tofte (5.min)
2-0 Morten Lauritsen (17.min)
3-0 Thomas Faartoft (23.min)
4-0 Rune Nielsen (25.min)
5-0 Selvmål (47.min)
6-0 Morten Lauritsen (53.min)
7-0 Rasmus Agerskov (61.min)
8-0 Ebbe Nygaard (63.min)
9-0 Thomas Faartoft (73.min)
10-0 Sebastian Seeger (81.min)
11-0 Rasmus Agerskov (87.min)

Tilskuere: 31.

Næste opgave for Heimdals 1.Herrer er på lørdag d. 13. oktober kl. 13:00 på udebane mod ØKF, og det er på græsbane 11 i Kløvermarken. Og herefter bages der op til den ultimative topkamp mod BK Amalie mandag d. 22. oktober kl. 19:30 på Fort Fælled.