Fredag aften gik det ud over Rikken FC. Et hold der lå/ligger nr. 3, men der var til tider klasseforskel mellem de 2 hold. Rikkens træner Gert Thomsen, havde en kort samtale med de grønblusedes træner Casper Christensen, og her blev CC spurgt, om hvornår at Heimdal havde tænkt sig at uddele gaver. CC’s korte svar var “ik idag”, og hans svar skulle vise sig at være korrekt.

Newroz Dogan    Thomas Faartoft

Morten Lauritsen    Rasmus Agerskov    Sebastian Seeger

Lars Tofte

På bænken sad: Anders Ebdahl, Steven Dalgård, Morten Lysbeck

Allerede fra start kunne man se at Heimdal ville have de 3 point, og efter bare 1 min. spil stod der 1-0 da Lars Tofte dukkede op og scorede. Bare 2 min efter fordoblede Heimdal føringen da Sebastian Seeger sparkede resolut til bolden uden chance for Rikken FC’s målmand. Herefter blev føringen en lille sovepude for holdet, og man lukkede et godt fightende Rikken hold ind i kampen, et Rikken hold der klart er det bedste hold Heimdals 1.Herrer har mødt i dette års serie 3. Thomas Faartoft lukkede reelt kampen med hans 3-0 mål efter 41 min.

2.halvleg startede som lyn og torden. Rikken kom med fornyet gejst, og en altid råbende træner Gert Thomsen, fik en lille håndsrækning da Heimdal ikke kom helt koncentreret ud til 2.halvleg. Rikken let kunne få lov at løbe fra de grønblusedes forsvarer og reducere til 3-1. Herefter bølgede spillet frem og tilbage, men da kaptajn Morten Lauritsen, der var tilbage i startopstillingen efter en lille skade i knæet gjorde det til 4-1 var der reelt ingen tvivl om sejren. Rikken nåede at reducere, inden både Rasmus Agerskov og Morten Lysbeck kunne lukke og slukke kampen og da dommer Mirhan Fazli fløjtede af stod der 6-2 på måltavlen.

En flot sejr til Heimdals 1.Herrer, selvom spillet i perioder bestemt ikke var prangende. Men lad det nu ligger for det betyder flg.:

8 kampe, 8 Sejrer, målscorer på 43-11, Heimdals 1.Herrer har så sandelig sat kursen sikkert mod Serie 2 fra sommeren 2013.

Tilskuere: 57

Næste opgave for Heimdals 1.Herre er endnu en hjemmekamp på Fort Fælled, og det er nu på fredag på Politiets IF, der fløjtes op kl. 18:30