Ingen gang i Dynamoen

Rækkens nummer to, Heimdal, skulle på udebane møde Dynamo F.05, der ligger aldeles sidst i rækken med kun tre sejre set over hele sæsonen. Kampen skulle sparkes igang allerede kl. 17:15, hvorfor det krævede en del planlægning at få det hele til at gå op med arbejde, skole og andre aktiviteter. Det var alligevel et slagkraftigt hold, der mødte frem trods flere afbud – bl.a fra kaptajn Lauritsen og Thomas “Røde Gattuso” Faarfoft. De mange afbud gav plads til den nye mand, Rasmus Højland, på en noget uvant plads som venstre midt i startopstillingen.

Ved kick-off stod Dynamo-spillerne og præsenterede sig for hinanden og det stod klart, at det var et hold, der bestod af spillere, der ikke træner med hinanden. Det betød helt tydeligt noget for Heimdaldrengenes tilgang til kampen og selvom holdet startede fint frem ad banen, så måtte Christian Ebdahl to gange redde Heimdal i 1-mod-1 situationer, hvor forsvaret blev overløbet.

Men efterhånden som Heimdal fik styr på spilkonceptet stod det klart, at det var et spørgsmål om tid før Dynamoen ville gå ud. Det skete, da Ebnaldo med en god førsteberøring og et fladt spark bragte Heimdal i front med et mål, der lignede målet til 1-0 mod Hakoah på en prik. Denne gang kom forarbejdet dog fra Tofte, der med et par ufatteligt flotte (læs: mere eller mindre tilfældige) driblinger satte målet op.

Herefter gik det stærkt – evigt fremadstormende Simon tog for en gangs skyld et raid frem ad banen uden at insistere på at føre bolden frem hele vejen selv. Han spillede bolden dybt til Ebnaldo, der snød en forsvarsspiller og til sidst spillede bolden fladt ind til Simon, der havde fortsat sit løb, og nemt kunne gøre det til 2-0.

Få minutter senere slog den tårnhøje fynbo til igen med et flot hovedstødsmål efter en dødbold – og så skulle man ellers tro, at Heimdal ville køre Dynamo ud af banen. Men i stedet for trådte holdet lidt på bremsen, angiveligt fordi det var svært at motivere sig mod et temmeligt harmløst Dynamo-hold. Trods konstant pres og  store chancer stod det 3-0 ved pausen.

Newroz krævede mere fart og engagement i 2. halvleg og Heimdal forsøgte også at sætte lidt mere pres på, men det var igen svært, da spillerne for tit brød konceptet for at forsøge med afgørende afleveringer for tidligt i processen. Der var dog på intet tidspunkt den mindste tvivl om, hvem der ville vinde kampen.

Det blev 4-0 da Seb, efter oplæg fra Ebnaldo,  sendte en bold i kassen fra en spids vinkel, hvor Dynamo-målmanden ikke så alt for heldig ud. Få minutter efter blev det også 5-0 ved selvsamme Seb efter Ebnaldo havde fået tildelt et straffespark.

1-5 blev det da Dynamo en sjælden gang havde spillet sig frem til et hjørnespark. Bolden blev forlænget og endte noget tilfældig på en Dynamo-fod og de kunne noget ufortjent fejre en reducering.

Rune blev kampens spiller efter en fin indsats på den centrale midtbane.

Næste kamp for de succesfulde Heimdaldrenge er topkampen mod rækkens nummer 4, FC Nyhavn, hjemme på uindtagelige Fort Fælle fredag d. 19. april. Kick-off er klokken 18.30. Kom og vær med til at skabe en god og højlydt opbakning for drengene, så den succesfulde stime kan fortsætte!

Dagens kamp var også debuten for de spritnye kamptrøjer sponsoreret af Prime Elephant. Heimdalgrøn, orange og elefanter er tydeligvis en meget vellykket kombination. Læs mere om Prime Elephant ved at klikke på logoet herunder!