3 sikre point i topkamp på Fort Fælled

Fredag aften spillede Herre 1 sæsonens 4 kamp, denne gang mod rækkens nr. 4 fra Nyhavn. Holdet var på dagen ramt af en del afbud hvilket bl.a. kunne ses på at begge trænere i træner teamet var med på banken, og sørgede for at gennemsnitsalderen blev hævet betragteligt.

Assistenttræner Nico var trukket i spillertøjet og sporter flot den nye spillertrøje der fredag aften fik sin hjemmebanedebut.

1. halvleg spillede Heimdal både i modvind og med solen i hovedet, alligevel var det et dominerende hjemmehold i 1. halvleg, dog uden de helt store chancer. Simon fik annulleret et mål efter 7 minutter fra en noget tvivlsom offside, eller som Simon selv udtrykte det på klingende fynsk “Der er ikk en skiiiiii offside mannn”

Vi skulle helt frem til det 41 minut før Heimdal kom på tavlen. Midtbanemotor Faartoft skar Nyhavns forsvar op med en lækker yderside aflevering med Højland som modtager. Højland kvitterede og udplacerede køligt keeperen. 1-0 og det blev også stillingen ved pausen.

2. halvleg blev om muligt en endnu mere ensidig forestilling. Udover at Nyhavn spillerne begyndte at blive trætte, skulle de også kæmpe med både modvind og sol. Alligevel var det kort inde i 2. halvleg Nyhavn der fik udlignet efter en række fejl i Heimdal forsvaret.

Nyhavn fik ikke lov til at nyde den stilling længe, da hjemmeholdet igen bragte sig foran efter et hjørnespark hvor Simon udnyttede lidt af en målmandsfejl og kunne sparke bolden i kassen en halv meter fra stregen da keeperen tabte bolden.

3-1 blev det efter endnu en dødbold, dog alligevel et noget spektakulært mål. Et langt indkast fra Simon endte hos Lars der med ryggen til målet ikke kunne finde på andet at gøre end at forsøge sig på en form for et saksespark, det var en god beslutning og bolden endte helt oppe i krydset.
Der stod også Lars og Simon på målet til 4-1 efter et af Simons velkendte rush frem midt i banen endte bolden hos Lars der med en stille og rolig inderside afslutning fra kanten af feltet udplacerede målmanden.
Kampen var nu reelt afgjort og det var kun et spørgsmål om sejrens størrelse, det blev dog ikke til flere kasser. Udbredt tilfredshed over en sikker 4-1 sejr over hele linien.

Næste kamp i rækken er på lørdag på udebane mod B09, inden da skal der dog spilles en pokalkamp ude mod serie 5 holdet fra SSB.