Heimdal overlegne i bidende kulde!

Tirsdag aften kl. 19.30 var der kickoff i Ryparken hvor Hakoah tog imod favoritterne fra Heimdal. Afbud fra Seb og Steven betød at Rune og Troels fik en plads i startelleveren. Ellers var opstillingen den samme som i fredags mod Sundby.

I kampen mod Sundby var det en noget sløj 1. halvleg. Sådan var det ikke denne tirsdag aften, tværtimod. Man kunne faktisk være fristet til at tro at det var en FIFA kamp imellem referanten, og assistenttræneren Nicolai Larsen. Det er svært at tro, men så stor var forskellen!

0-4 stod det ved pausen, i en halvleg hvor Hakoah dårligt nok havde været over midten. Der skulle dog gå 13 minutter inden Heimdal for alvor kom tæt på, men Thomas Faartoft havde løst krudt i støvlen og måtte se sit langskud tage stolpen og tilbage i spil, hvor Ebbe kom først på riposten… Den blev dog sendt i kredsløb om jorden.
Minuttet efter tog Ebbe tog revanche da han med en smart 1. berøring og en iskold afslutning bragte Heimdal foran efter et flot opspil hvor Lauritsen stod for den sidste afgørende aflevering.
Der skulle gå yderligere 5 minutter før det stod 0-2. Denne gang var det Lars Tofte der afsluttede et gennemspillet angreb med en flad afslutning.

0-3 blev det efter dagens venstreback og man of the match Rune tog et langt raid ned af venstresiden, inden af han til sidst blev væltet i feltet og dommeren kvitterede med et korrekt dømt straffe. Et straffespark som Anders Ebdahl sikkert omsatte til 0-3.
0-4 blev det da Ebbe afsluttede endnu et velkomponeret angreb. Efter mange hurtige 1. gangs afleveringer omkring feltet sendte Troels bolden til en helt fri Ebbe der sikkert scorede.

0-4 ved pausen, og en meget tilfreds træner. Pausen betød også at ca. halvdelen af de fremmødte Heimdal tilskuere trak stikket og kørte hjem pga. kulden.

Det var derfør en begrænset tilskuermængde der så Heimdal spille 2. halvleg på cruisecontrol og spare kræfter til udekampen mod Dynamo på fredag. Eneste rigtige højdepunkt var dog bestemt også værd at skrive om. Et par hurtige kombinationer endte hos Gys på højrekanten der, ifølge ham selv, havde set en fri Lars Tofte på bagerste stolpe. Indlægget blev dog et højt ballon indlæg. Det gav heldigvis Tofte tid til at pudse venstrestøvlen og med en flugter af Hulske dimensioner bragede han den ind bag en sagesløs keeper i Hakoah målet. 0-5 blev slutresultatet, og vigtigst af alt kom vi derfra uden skader.

Næste kamp er som sagt på udebane mod Dynamo 05 på fredag kl. 17.15.

Til sidst skal der lyde en tak til den nye trøjesponsor Prime Elephant. Trøjerne kommer for første gang i aktion på fredag. Se mere om Prime Elephant her: http://www.facebook.com/Prime.Elephant.ApS?fref=ts