Herre 2 – læs alt om OPSTARTEN til den nye sæson i serie 3

Træneren for herrernes 2.hold, Martin Wahlstrøm, opsummer foråretssæsonen og fortæller om holdets opstart til den nye sæson:

Fremragende målscore – og oprykning til serie 3 

Træner for herrernes 2.hold, Martin Wahlstrøm
Træner for herrernes 2.hold, Martin Wahlstrøm

Vi sluttede forårets turnering af med at spille os op i serie 3. 7 sejre, 2 uafgjorte og 2 nederlag udgjorde resultaterne i meget stabil sæson, bl.a. med en fremragende målscore på 29-8 med hele 6 clean sheets. Nu skal vi endnu en gang prøve kræfter med serie 3, senest var i efteråret 2014 som resulterede i 10 point i 11 kampe og en næstsidste plads.

For vores 7M hold, så var sæsonen en pose blandende bolsjer resultatmæssigt. Smalle nederlag, en håndfuld sejre og altid godt humør er meget beskrivende for holdet i foråret. Lasse Schmidt og Kristian Klüver vil fortsætte med at stå for 7M holdet.

Opstart

Vi har første træning mandag d. 27. juli kl. 19.30 på kunsten og har dermed små 4 uger til at blive klar til turneringen starter. Der er blevet arrangeret 3 træningskampe og der kommer muligvis en interntræningskamp. Bemærk at 7M holdets turnering allerede starter onsdag d. 12. august.
De første 4 ugers fodboldprogram ser således ud:

–          Mandag d. 27. juli kl. 19.30 – Opstartstræning, Fælledparken kunst

–          Onsdag d. 29. juli kl. 18.00 – Træning, Fælledparken græs

–          Fredag d. 31. juli kl. 19.00 – Træningskamp mod Atletico Halil, Fælledparken græs

–          Mandag d. 3. august kl. 19.30 – Træning, Fælledparken kunst

–          Onsdag d. 29. august kl. 18.00 – Træning, Fælledparken græs

–          Fredag d. 7. august kl. 18.30 – Træningskamp mod SSB, Fælledparken græs

–          Mandag d. 10. august kl. 19.30 – Træning, Fælledparken

–          Onsdag d. 12. august kl. 18.00 – Træningskamp mod FC Albertslund, Fælledparken græs

–          Onsdag d. 12. august kl. 19.00 – 7M kamp hjemme mod FB10, Fælledparken græs

–          Lørdag d. 15. august kl. 14.00 – Socialt arrangement / Opstartsfest

–          Mandag d. 17. august kl. 19.30 – Træning, Fælledparken kunst

–          Onsdag d. 19. august kl. 18.00 – Træning, Fælledparken græs

–          Torsdag d. 20. august kl. 19.30 – 7M kamp ude mod Vigerslev2, Valby IP

–          Søndag d. 23. august kl. 13.30 – 11M kamp hjemme mod Udfordringen, Fælledparken kunst

Målsætning for efteråret

Vi har 11 kampe og vores målsætning er minimum 15 point, som burde være rigeligt til at blive i rækken. For at blive i serie 3, så kræver det at vi fortsætter med at være disciplineret i vores organisation. Vores organisation bliver afgørende, da vi højst sandsynligt vil komme under større pres i kampene. Vi skal prøve at få mere fart og fysik til træning, så vi ikke bliver overmatchet på parametre som vi kan træne os bedre til. Møder vi et hold med bedre fodboldspillere, så må vi andre facetter i fodboldspillet.

Målsætningen for 7M holdet bliver at spille med omkring oprykning. Her kræver det at lidt flere spillere vil støtte op omkring holdet og hjælpe til i kampene. Vi har enkelte gange måtte låne spillere, og det er ikke godt nok med en trup på knap 40 spillere. Det er meget vigtigt at pointere at man ikke ”spiller sig af” 11M holdet ved at spille kampe for 7M holdet. Så lad os give Lasse og Klüver den hjælp de får brug for.

Signing af assistenttræner

I bestræbelserne på at skabe gode resultater i serie 3, så har vi fået tilknyttet Jens Landgren som assistenttræner. Jens skal hjælpe til i træningen, komme med nye input og rådgive ift. holdudtagelse. Han skal være den forlængede arm mellem spillertrup og cheftræneren. Jens har indtil videre lavet en aftale med klubben året ud.

Opstartsfest – Socialt arrangement

Da vi jo er et hold der går meget ind for det sociale, så har vi lørdag d. 15. august et socialt arrangement. Vi arbejder på at finde en eftermiddagsaktivitet inden Martin Alslev slår dørene op med grill og hygge i sin have. Mere information følger

Bødekassen

Christian Jørring vil fortsætte med meget prestigefyldte erhverv som bødekasseformand. Bødekassen vil være uændret i forhold til foråret. Der bliver snart sendt en opgørelse over hvad i skylder bødekassen. Dennis Jung Skov vil stadig fungere som bødekasseformandens vagthund.

Pointsystem

Pointsystemet vil fortsætte, dog med en ændring som vil gøre det udtagelse til 7M holdet værdifuldt. Nu får man nemlig point ved at spille kampe på 7M holdet, som også vil tælle i det samlede pointsystem regnskab. Pointene vil gives ud fra følgende ting:

–          Deltager i kampen 1 point

–          Vinder kamp 1 point

–          Taber kamp -1 point

–          Scorer (uanset position) 1 point

–          Brænder straffespark -1 point

–          Dumt rødt kort -3 point

–          Dømmer hele kampen 3 point

Heimdal Herre 2 aktien

Vi vil igen, i den kommen sæson, gøre alt hvad vi kan for at lokke så mange tilskuere ud til vores kampe. Et tiltag som fungerede i foråret var salg af vores Heimdal Herre 2 aktier, og det vi fortsætte med. Der vil blive udleveret information om det til første træning, men konceptet vil være præcis som i foråret. 20 kr. pr. aktie som gælder som et lod i lodtrækningen af fine præmier.

I foråret fik vi tilsammen solgt 161 aktier, det var dog primært 5-6 spillere som stod for salget af de mange aktier. Jeg håber at flere vil bakke op om projektet til den nye sæson.

Martin Wahlstrøm, træner Heimdal Herre 2

Mail: Martin210887@gmail.com
Mobil: 28 43 55 58