Henning Nielsen, træner for dame 1 ser frem mod spændende sæson

Vi har taget en kort snak med træner for Dame 1 Henning Nielsen. Som nyoprykker til kvindeserie øst står holdet over for spændende udfordringer i den næste tid.

Henning siger:Udklip Heimdal logo

Efter forårets oprykning til kvindeserie øst er ambitionen, at blive i rækken. Det kan vi, hvis vi fortsætter udviklingen af den enkelte spiller, og dermed også holdet.

Der har været en fantastisk udvikling på holdet. Både taktisk og teknisk. Jeg har kunnet se markant forskel fra jeg startede sidste sommer og til hvor vi er i dag. Derfor har jeg også mine forventninger til holdet i den kommende sæson; at vi kommer godt fra start, hvilket er meget vigtigt; at hver enkel spiller fortsætter med at yde det bedste spilleren har lært til træning og til kamp; at vi spiller med i top 5.

Jeg tror det bliver en meget tæt række, hvor max tre hold kommer til at skille sig ud i toppen. Der kommer ikke til at være ‘lette’ kampe. Derudover har jeg et håb om, at der kommer nye spillere til for at styrke truppen.
Jeg glæder mig meget til at komme i gang.

Dame 1 træner hver mandag fra 19-21 og onsdag fra 18-19.30. Skulle du have lyst til at blive en del af en social klub med ambitioner er du meget velkommen til at kontakte Henning Nielsen på tlf. 2062 0027 eller på mail hn63@hotmail.com