Herre 2 kom godt fra land

Søndag var det tid til Heimdals Herre 2s første kamp i sæsonen, og her tog de grønne imod lokalrivalen HB, i en kamp der mest vil blive husket for en bidende blæst, 2 mål fra den grønne kriger og en dommer der mindede spillerne om at ”bare forsætte”.

Heimdal glædede sig tydeligvis til at komme i gang med sæsonen, efter at have tilbragt måneder med vintertræning og Træner Jungs straffeaktioner.
Holdet har fået tilgang af flere nye spillere, og Træner Jung havde en stor trup hvorfra han kunne udvælge dagens 14 spillere.

Inden kampen var der flere spørgsmål, der manglede svar, såsom hvem der skal score holdets mål, efter at de sidste års topscorer Lysbeck er blevet udlejet til Odense, ligesom det var spænende at se hvor mange debutanter der ville være at finde i truppen.

Da startopstillingen blev kendt, kunne man se at Træner Jungs svar på ovenstående spørgsmål var Hulk, og én enkelt debutant i form af Mikkel Jensen. Til gengæld var der gensyn med Lasse, der var kommet hjem fra sin jordomrejse, og havde meldt sig klar til at kæmpe i den grønne trøje igen.

Heimdal stillede op således:

Kristian Hulk Hansen

Søren Grønbjerg – Lasse Nykjær – Mikkel Jensen – Nicklas Bådum

Martin Wahlstrøm

Thomas Christiansen – Morten Villemoes – Mikkel John-John Olander– Jens Wodschow

Nikolaj Skytte

På bænken var der ved siden af Træner Jung fundet plads til Jonas Nielsen og Martin Kaasgaard

Da kampen blev fløjtet op var det tydeligt at begge hold havde trænet på kunstgræs i hele optakten, da den lidt knoldede bane gjorde det besværligt at få et flydende spil i gang.

Heimdal sad dog bedst på kampen fra starten af, men formåede ikke rigtig at blive farlige.
Gæsterne fra HB kunne dog heller ikke kombinere sig i gennem Heimdals stærke forsvar, og var kun farlige en enkelt gang i første halvleg, hvor Skytte måtte ud i fuld figur for at prikke bolden over overlæggeren.

Ellers var første halvleg en uskøn affære, hvor Heimdal kæmpede med den kraftige modvind, og hvor spillet foregik mere oppe i luften end på jorden, og halvlegen sluttede da også uden scoringer.

Da der blev fløjtet til pause var det dog en fortrøstningsfuld Træner Jung, som opildnede holdet til at fortsætte, og nu udnytte at vi ville få vinden i ryggen i anden halvleg.
Holdet blev samtidig bedt om at spille bolden mere i dybden og til de udfordrende kanter, hvorfor den normale back Nicklas blev udskiftet med dribleren Kaas, der til denne sæson har overgivet nr. 10 til Hulken, og derfor spillede i det mere anonyme 12-tal.

Med to regulære fløje på banen indledte Heimdal et tungt pres på HB, og holdet kom længere frem på banen, dog uden at komme til åbne chancer.

Farligst var Heimdal på de frispark som Wahl’en lagde ind i feltet og som flere gange var ved at udmønstre sig i mål.

Et kvarter inde i 2. halvleg følte Træner Jung at der var brug for en hurtig mand i front, hvorfor han skubbede Hulk ned på den offensive midt, og skiftede sig selv ind i stedet for Mikkel, der så træt ud, efter at havde fået besked på at skulle løbe alle steder på banen.

Samtidig skiftede han Jonas ind på højre fløj i stedet for Søren, der havde spillet en fin kamp med en masse tilkæmpede frispark, og som et par gange havde givet prøver på de tilbageløb han havde lovet træneren at levere i denne sæson.

Kampen bølgede herefter frem og tilbage, og ingen af holdene formåede for alvor at komme til de store chancer.
HB havde nogle enkelt skud hvor Skytte, som en sikker sidste skanse, måtte trække nogle førsteklasses redninger frem, men generelt virkede det ikke som om at de havde dét der skulle låse Heimdals forsvar op.

Til gengæld fald Heimdal i samme periode lidt i kadence og afleveringer i dybden blev ikke for alvor farlige.

Skytte blev kampens spiller

Men bedst som man troede at sæsonen skulle starte med en kedelig 0-0 trådte Heimdals grønne hævner i karakter.
Med et kvarter igen dukkede Hulk op som trold af en æske, og modtager bolden fra Jonas på midten af banen, ca. 5 meter uden for feltet, laver en god førsteberøring og banker herefter resolut bolden i nettet med den største selvfølgelighed

HB forsøgte herefter at indlede en pres for at få udlignet, men Heimdals forsvar spillede en god kamp, og lukkede af for alle forsøg.
Det store pres gjorde HB sårbare overfor kontrachancer, og det var også på sådan en af kampen sidste scoring, da Hulk modtager en stikning fra Dennis med en halv bane foran sig.
Med en HB-forsvarer halsende efter sig, løb Hulk med overraskende høj fart mod mål, og efter at have trådt i bolden et par gange for at få luft, snød han forsvarsspilleren og lagde bolden stille og roligt udenom målmanden til slutresultatet 2-0.

Selvom Hulk med sine 2 scoringer lagde sig alene i spidsen af topscorerlisten, skulle kampens spiller dog findes blandt holdets defensive spillere, hvor Thomas på en uvant plads som back fik 5 stemmer, men måtte se sig slået af holdets målmand Skytte, der holdt målet rent, og hev flotte redninger op når det var nødvendigt. Det flotte målmandsspil blev vekslet til 7 stemmer og Skytte kunne derfor som den første i år, sætte sit navn på Dagens-Spiller-trøjen, og må hoste op med en kasse øl.

Holdets næste kamp er ude imod B93, der på onsdag kl. 18.45 tager imod på deres baner ved Svanemøllen.
Da påsken står for døren, går der derfor rygter om at der efter kampen vil være rig mulighed for at feste, efter forhåbentlig endnu en sejr.
Alle herre og damer opfordres derfor til at komme ud og støtte holdet, og deltage i den efterfølgende alkoholindtagelse.