Herre 2 i uskøn fodboldkamp!

Det var top mod bund, da Heimdal var på besøg hos BK Hellas. Der mødte de grønne fra Heimdal en meget langhåret græsbane, noget der ikke normalt passer holdet særlig godt. Samtidig med den dårlige bane, blev det i løbet af kampen også sværere og sværere at se pga. mørke.

Heimdal kom flyvende fra start, og havde hurtigt bragt sig foran 2-0 på 2 mål af Tofte. Begge gange på flotte assist fra midtbane motoren Rune. Heimdal tillod sig endda at brænde 4-5 100% chancer i de første 25 minutter.
Den forholdsvist nemme start blev en sovepude for udeholdet, der lod hjemmeholdet kommet tilbage i kampen. Reduceringen faldt efter ubeslutsomt forsvarsspil, og udligningen efter en dårlig aflevering i forsvaret der blev opsnappet og udnyttet. Vi måtte derfor gå til pause med en noget utilfredsstillende 2-2 stilling.

Træner Jung opfordrede til mere gejst og aggresivitet i pausen. Efter en mindre tur med hårtørreren, skiftede træneren sig selv og Lasse ind til 2. halvlegs start.
Det viste sig at være en god disposition, da Dennis selv efter ca. 1o min af tørt sparkede bolden ind i det lange hjørne, uden chance for keeperen i Hellas målet.
Heimdal fortsatte med at brænde store tilbud, og Hellas havde hele tiden følelsen af at de kunne få deres første point i sæsonen. Det håb punkterede Wahlstrøm heldigvis, da han via et afrettet skud snød keeperen og bragte Heimdal på 4-2.

Resten af kampen blev noget af en uskøn affære, der sluttede med at Skytte fik begået et straffespark, han slap heldigvis for videre tiltale og var klar til at forsøge af afværge straffesparket. Det lykkedes dog ikke, og Hellas havde reduceret til 4-3. Heldigvis blev det kampens sidste spark, og Heimdal kunne trække sig tilbage til Østerbro med 3 point i bagagen.

Kampens spiller blev Rune, der udover en utrættelig indsats på midtbanen havde næstesidste fod på 3 af Heimdals kasser.