6 point til Dame 2

Heimdal 2 – Dragør

Dame 2’s anden kamp fandt sted på ”hjemmebane” i Ryparken mod Dragør. Umiddelbart ikke fedt med denne alternative hjemmebane, men det gav til gengæld mulighed for at spille på kunst.

Alle var friske og klar, og allerede under opvarmningen var der god gejst og højt tempo. Både gejst og tempo fortsatte efter første fløjt, og vi satte os fra start på kampen med flot spil over hele banen. Hurtigt spillede vi os frem til flere gode chancer, hvor midtbanen og angrebet sammen fik spillet sig flot igennem Dragørs forsvar. Uheld og en ganske udmærket målmand fra Dragør var årsag til, at vi ikke kom hurtigt foran.

Dragør havde ikke meget spil, men en overraskende hurtig og boldstærk angrebsspiller, der pludselig fangede forsvaret på det forkerte ben og bragte Dragør foran 0-1 et kvarter inde i kampen. Vi fortsatte dog det flotte spil og udnyttede kunstbanen til at spille hurtigt og langs jorden, så Dragør kom til at løbe efter bolden. Lige inden pausen gav det pote, da Kir lagde et højt pres på Dragørs forsvar, erobrede bolden og afleverede til Laura, der udlignede til 1-1.

Fotografen havde desværre kun husket sit kamera til træning. Heldigvis var det godt vejr!

Efter udligningen var der fornyet gejst og tro på, at denne kamp skulle give en sejr. 2. halvleg startede, som 1. halvleg sluttede og efter et kvarters spil bragte Wehlast os foran 2-1 efter en lang præcis aflevering fra Karina i midterforsvaret. Godt 10 min senere scorede Resting en lækker, lækker kasse direkte på frispark, mens Thor reelt lukkede kampen med sin scoring til 4-1 på straffe. Vi fortsatte det gode spil og kom stadig frem til flere chancer, bl.a. havde Sine et perfekt timet hovedstød, der kun lige akkurat ikke endte i Dragørs mål. Samtidig fik forsvaret lukket fint ned og sørgede for, at Dragør ikke rigtig blev farlige. Ca. 5 min før tid scorede Christina i sin debutkamp Heimdal og gjorde det til slutresultatet 5-1. I de allersidste minutter var en spiller fra Dragør pludselig fri foran mål, men Helene var vågen og fik sikkert clearet. Kort efter fløjtede dommeren af for en kamp, hvor vi spillede godt og sad på langt det meste af spillet.

Stemmer, Karina 5, Laura 3, Christina 3, Gryde 2, Helle 1, Wehlast 1, Resting 1 og Helene 1

Hvidovre – Heimdal 2

Søndag var dame 2 på besøg i Hvidovre, hvor  træner Linda i dagens anledning  havde taget 14 kampklare spillere med til kamp.  Helene – Naja, Anne, Maria, Mia – Helle, Thor, Sofie –Wehlast, Rikke og Munch startede inde og på bænken var Gryde, Resting og Kir klar.

Kampstart blev lidt forsinket, da dommeren valgte at blive væk, eller måske havde han overset, at det var umuligt at komme gennem København, når Cirkus Marathon er i byen. Efter lidt ventetid blev der dog fundet en afløser i klubhuset.

Vi startede kampen lidt nervøst, og fik ikke spillet til at flyde, som godt som det har gjort i tidligere kampe. For første gang i sæsonen var det faktisk modstanderholdet, der havde det meste af spillet, hvilket også resulterede i et føringsmål til hjemmeholdet.

Efter målet kom Heimdal lidt bedre ind i kampen, men spillet fungerede ikke helt optimalt, og  Hvidovres hurtige angriber kom frem til flere chancer dog uden at kunne prikke den ind bag en velspillende Helene. Vi fik endelig lidt gang i vores spil og Munch fik efter et fantastisk løb fra kanten tilkæmpet sig et klokkeklart straffespark, efter at være blevet nedlagt af Hvidovres målmand. Thor har flere gange vist sig sikker på straffespark, og i dag var ingen undtagelse. Bolden blev placeret helt ude ved stolpen uden chance for målmanden. En detalje som Thor kunne få lov at gentage senere.  Desværre kom Heimdal endnu engang bagud, da Hvidovre udnyttede lidt passivitet efter et hjørnespark.

Efter pausen begyndte det for alvor at regne, hvilket åbenbart bekom

Her ses Kir på vej rundt om keeperen lige inden udligningen til 2-2. Eller, det så i hvert fald ca. sådan ud

Heimdalspillerne godt. Efter et fantastisk gennemspillet angreb kommer Gryde fri på kanten og lægger en præcis aflevering ind til Kir, der midt for mål udplacerer målmanden. 2-2 og vi sad nu på det meste af spillet. Forsvaret havde fået meget bedre fat i de hurtige angribere, og Helene tog hvad der slap igennem forsvaret. Småspillet begyndte også at fungere bedre i denne del af kampen. Ligesom vi huskede, at man godt må spille fodbold i begge sider af banen, så længe man passer på ikke at ramme træerne.

Vi fik flyttet mere af spillet op omkring Hvidovres straffesparksfelt. Det gav bonus. En dribletur af Sofie, der snyder flere modstandere, blev for meget for Hvidovres forsvar, og de så sig nødsaget til at begå endnu et straffe. Thor bliver endnu engang sat til at eksekvere, og bolden bliver placeret samme sted som i første halvleg. Fire scoringer på fire straffespark her i foråret – yderst imponerende.

Føringsmålet for Hvidovre til at satse, og de lå med mange spillere fremme. Det er dog også en mulighed, at de på dette tidspunkt af kampen ikke havde luft til at løbe både frem og tilbage. Så vælger de fleste jo at løbe frem. De får dog lidt mere af spillet, men overalt på banen bliver der fightet af samtlige Heimdalere, og modstanderne kommer ikke frem til de helt store chancer.  2 minutter før tid får Heimdal til gengæld chancen for at lukke kampen, da Rikke bliver spillet spillet i feltet, hun tager et fikst træk, der snyder målmanden og bolden bliver sikkert sendt i kassen. Kort efter lyder dommerens slutfløjt, og jublen kan endelig bryde løs. En dejlig sejr efter at have været bagud to gange.

Stemmer; Helene 7, Thor 5, Kir 1, Wehlast 1, Maria 1.

Skjold – Heimdal 2

Heimdal’s dameholde 2 stillede et stærkt hold mod Skjold på udebane. Stemningen i fælledparken var spændt, da to af vores nye Heimdal spillerne førhen har spillet for skjold. Men, vi var fokuseret på kampen og vores taktik. Banen var svær at spille flot fodbold på, så det var vigtigt, at vi var ekstra koncentreret med vores afleveringer og modtagelser.

Ved kampens start var der lidt forvirring med bolden, da mange spillere fra Heimdal havde følingen af at bolden var flad. Vi spillede på udebane, hvilket betød at Skjold måtte bestemme, hvilken bold der skulle spilles med. Situationen skulle vise sig, at vi spillede med en dame bold. Dette havde en stor betydning for kampens videre forløb, da vi havde svært ved at kontrollere bolden og ligge vores afleveringer præcise.

Vi fik spillet til at fungere i perioder. Vi havde meget af spillet, men havde svært ved at komme igennem Skjolds forsvar. Spillet forgik på Skjolds banehalvdel. Uheldigvis fik Skjold en kontra mulighed i midten af anden halvleg. Afslutningen var for høj til at Helene kunne nå bolden, og den listede sig ind via stolpen. Vi gav ikke op, for stemningen var høj ude på sidelinjen, da første holdet var kommet for at heppe på os. Men desværre