3 point til herre 2!

Efter sæsonens første pointtab i sidste weekend mod lokalrivalerne fra Østerbro, var det blevet tid til igen at få 3 point til kontoen. Det skulle tidligt søndag eftermiddag gå ud over gæsterne fra KFB på Fælledparkens kunstbane. Kampen fungerede som en slags opvarmning til New Firm i Parken, og tilskuerne fik både mål og gule kort.

På trods af flere stamspillere manglede var det et stærkt hold Coach Jung kunne stille med.

Skytte

Anders Løth – Bjarke – John John – Jonas

Daniel – Rune – Ebdahl – Martin W

Anders Eckardt

Jens L

Hele første halvleg forløb sådan set uden særlig mange chancer, eller farlige situationer. Alligevel kunne et kynisk og effektivt Heimdal hold gå til pausen med en 2-0 føring.
Det første mål faldt efter en 20 minutter, da Martin på et frispark fra midtercirklen fandt targetman Jens i feltet, der efter et kort bandespil med udeholdets keeper nemt kunne ligge bolden i kassen til 1-0. Målet bragte Jens op som delt topscorer på 2. holdet med hans 3. sæsonmål.

2-0 målet faldt kort efter Heimdal var kommet en mand i overtal efter et gult kort til KFB. Heimdal udnyttede et KFB hjørne til at slå kontra, og pludselig var Ecke og Rune alene med 1 forsvars spiller. Ecke spillede stille og roligt bolden på tværs til Rune, der via keeperen scorede til 2-0.

KFB kom ud til 2. halvleg med håb om at kunne vende kampen. Det håb blev dog punkteret efter bare 30 sekunder da Stinus kunne pande et perfekt indlæg i kassen til sit første mål for Herre 2. Et mål der har store konsekvenser for den normale midtstopper Morten Villemoes (Der til dagens kamp havde meldt afbud på grund af tømmermænd) De 2 har haft et væddemål kørende hvor taberen skal drikke 10 shots, og give en ramme øl til holdet. Ville tabte, og vi ser frem til at smage på præmien.

Anders blev en anelse forelsket da Skytte brølede sejrssangen efter kampen

Målet til 3-0 punkterede kampen der faldt markant i intensitet efter. Så meget at Dennis så sit snit til at skifte sig selv ind på toppen. Næsten som vanligt skulle Dennis ikke bruge længe på at få bolden i kassen. Igen stod der Anders Eckardt på oplægget. Denne gang var det dog en ufrivillig assist, da Anders tillod sig at brænde en friløber efter en perfekt stikning fra sæsondebuterende Forsberg, riposten røg dog lige i fødderne på Dennis der nemt kunne trille bolden i det tomme mål.

I de sidste 5 minutter fik KFB reduceret 2 gange og John fik revet endnu et gult kort til sig. Det 2. gule til ham i de første 5 kampe. Kampen blev dog for alvor aldrig rigtig spændende, og dermed kom der 3 gode point på tavlen til hjemmeholdet.

Kampens spiller blev Bjarke efter endnu en meget god indsats i det centrale forsvar.