Herre 2 i storsejr

BK Heimdal – Pioneren, Serie 4

Om det var på grund af en vigtig kamp, tilbuddet om gratis kaffe, øl og rosé eller chancen for at se 14 flotte fodboldspillere, der lokkede de ca. 25 tilskuere i Fælledparken på en kølig fredag aften skal være usagt. Lige meget hvad grunden har været, blev de i hvert fald underholdt af spillerne på banen.

Til kampen mod rækkens nr. 3 havde træner Martin Wahlstrøm noget overraskende valgt at sætte holdets topscorer Dennis på bænken, og i stedet starte med Hulk på toppen. En noget anderledes type end hurtige Dennis.Heimdal 2

Der gik dog under 1 minut før det valg bar frugt, på et flot indlæg fra Søren Bering var Hulk pludselig fri på bagerste stolpe, og fik med hovedet sneget bolden over stregen til 1-0.
En hård start for udeholdet, der dog gradvist fik kæmpet sig ind i kampen igen. Pioneren havde det dog svært med Heimdals dødbolde. I løbet af 1. halvleg var der flere farlige situationer, hvor to af dem endda førte til mål til de grønne. Først endte en omgang klumpspil i feltet for fødderne af tilbagevendte Christian Jørring, der resolut sparkede bolden i kassen fra kort afstand. Kort efter var det Hulk der kom forrest på et frisparks indlæg fra Martin, og med baghovedet fik snittet bolden nok til at den snød keeperen i Pioner målet.

Med en 3-0 føring ved pausen blev holdet enige om at Pioneren ikke skulle gives nogen form for håb for et comeback, i stedet skulle Heimdal jagte at lukke kampen 100 %

Det blev dog en noget usikker start på 2. halvleg, hvor Pioneren kom frem til et par farlige situationer, dog uden at komme frem til afslutninger. Og lad det være sagt med det samme, Skytte havde ikke en eneste redning i kampen, farligst var det da Mads lobbede den over sin egen keeper.

Selvsamme Mads sørgede reelt for at lukke kampen. Da han kom højest på endnu en dødbold, og uimodståeligt pandede Martins hjørnespark i kassen.
Kort efter blev det 5-0 da Søren Bering blev sendt alene igennem med målmanden. Søren har i løbet af sæsonen fået trænet afslutninger på friløbere, denne fredag var første gang det lykkedes at få bolden i kassen.

Efter en times spil blev det til 6-0 da Pionerens bagerste mand, prøvede at lave tunnel på Lys, det lykkedes ikke, og så kunne Lys trille bolden til side til Hulk der let kunne trille bolden ind i det tomme mål.

Pioneren begyndte at gå i opløsning, og havde det generelt svært på Fælledparkens græstæppe. Det var Heimdal ikke sene til at udnytte. Først gjorde Lys det til 7-0 på et straffespark, efter en forsvarsspiller tog hånden til hjælp.
Både målet til 8-0 og 9-0 er mål der kan betegnes som meget heldige. Først gjorde Jørring det noget ufrivilligt til 8-0, da han efter at have misset en gigantisk chance alene med keeperen lå i græsset og ærgrede sig, en holdkammerats forsøg på riposten et stykke ude fra feltet ramte Jørring i hovedet og snød den sagesløse målmand i målet.
Kampens sidste mål til 9-0 var igen efter et hjørnespark, og igen var det midterforsvareren Mads der scorede. Denne gang var det med et noget tamt skud, der dårligt kunne trille over stregen. Den ringe fart i skuddet betød dog at bolden for alvor kunne nyde godt at den knoldede bane. Kuglen ændrede retning et par gange, og ramte til sidst indersiden af stolpen og trillede over stregen.

Hjemmeholdet jagtede det magiske 10. mål, men måtte tage til takke med en flot 9-0 sejr på en dag hvor alt lykkedes.
Kampens spiller blev Kristian Hulk Hansen, skarpt forfulgt af Søren Bering der spillede en stor kamp på venstrekanten.

Efter kampen åbnede anfører Jesper sin dør, til en efterfest for både tilskuere og spillere. En fest på ægte Heimdal manerer.

Med de 3 point rykkede Heimdal op på 2. pladsen i serie 4 puljen. Den plads kan veksles til en 1. plads allerede tirsdag d. 2/6 når Heimdal skal på besøg hos rækkens nr. 1 fra KFB. Kickoff er kl. 19.30 i Kløvermarken.