Dame 1 nærmer sig oprykning!

Heller ikke sidste weekend af maj bød på varme på sidelinjen til de fremmødte, men så måtte man selv generere hygge og tænding til det vigtige lokalopgør mod Østerbro. Ganske uvant, for begge hold, var det ikke lykkedes at finde en tid på den vante kunstgræsbane, og derfor var der ægte ujævnt græs i form af bane 6 i Fælledparken på programmet. Samtidig stod der en strid vind på tværs af banen, så der var masser af udfordringer for spillerene denne lørdag eftermiddag. Der var også lidt rotation på banen, da Alberte og Rikke startede inde efter skader, men til gengæld var der løbet nye afbud og skader ind og derfor var der hele tre spillere fra dame 2 med i truppen til kampen, heraf startede Pernille inde i tremandsforsvaret.

Den første halve time var en tidlig ørkenvandring hvor spillet var langsomt, serierne af fuldendte afleveringer var meget korte og chancer var der få af i begge ender. Det er noget man normalt nemmere kan se når man står på sidelinjen, men selv udskiftede spillere indrømmede, at det ikke spillede på nogen tangenter. Frem mod pausen havde Rikke dog et stort tilbud, men de største tilfaldt Østerbro og Heimdal kunne takke den ujævne bane for at man ikke kom bagud, da en af de rødhvide spillere sparkede hul i luften ellers fri for mål i det lille felt. Der kom flere ubehageligheder inden pauseteen i form af flere chancer til Østerbro, men det stod dog stadig 0-0 da dommeren fløjtede efter 45 minutter.

I anden halvleg kom den bedre form nok engang til udtryk, og langsomt men sikkert blev Østerbro skubbet længere tilbage på banen og som tiden gik blev de mere og mere sjældne gæster i vores felt. En enkelt undtagelse var godt halvvejs, men det blev heldigvis atter afsluttet skidt og relativt ufarligt. I stedet kom kampen til at ligne meget den fra efteråret, hvor Heimdal også var 80 minutter om at bryde Østerbro ned. Dengang var det den daværende dame 2 spiller Thor der sørgede for det forløsende mål, og der blev gudskelov mulighed for en deja-vu oplevelse.

Efter 84 minutter var det nemlig indskiftede Luna der i to omgange gjorde det til 1-0. Hun havde inden målet allerede drevet gæk med et træt Østerbro forsvar, og det var derfor ganske naturligt at hun kunne prikke bolden ind til stor glæde for alle andre end dem i rødt og hvidt. Det kom Østerbro sig ikke over men da 2-0 selvfølgelig tager sig bedre ud end 1-0 vristede Emilie sig fri i overtiden og sparkede sikkert et mål i kassen fra kanten af feltet uden chance for keeperen. Mere glæde og tre point mere i kassen.

Det gav også en kåring som kampens spillere med 7 stemmer, der var 3 til både Falck og Luna, der var 2 til Alberte og endelig en enkelt til Pernille.

Med tre kampe tilbage af sæsonen er der hele 7 point ned til den tredjeplads der ikke giver oprykning, og det vil sige at med en sejr hjemme på søndag over KFUM vil oprykningen allerede være sikret. Kom derfor forbi og hep fra 15.15 og tag endelig “forkampen” med 13.30, hvor dame 2 efter en god stime nu pludselig også har et skud på oprykning fra serie 1 til netop Københavnsserien. Inden da spiller dame 1 og 2 en “fælles” kamp onsdag kl, 19 hvor man i pokalturneringen drager til Frederiksberg og dyster mod CBS Sport kl. 19.