Herre 2 fejrede træneren med endnu 3 point

2. påskedag skulle Heimdals Herre 2 følge op på deres gode start med sejre i de to første kamp, og tog imod FB på Kunsten i Fælledparken.

Dagen var samtidig Træner Jungs 30. års fødselsdag, og det var derfor en glad Dennis, der kunne glæde sig over en igen stærk trup, som var næsten identisk fra kampen imod B93.

Træner Jung var selv meget tilfreds efter at hans taktiske oplæg til kampen var leveret.

Kaas, Ville og John-John var alle taget på påskeferie, og gjorde derved plads til Wahlstrøm og Lasse, samt debutanten Jens Landgren.

Holdet stillede op således:

Anders Eckardt

Kristian Hulk Hansen

Søren Grønbjerg – Martin Wahlstrøm – Rune Nielsen – Lasse Nykjær

Victor Dinesen – Bjarke Nielsen – Jens Wodschow – Nicklas Bang

Nikolaj Skytte

På bænken ved siden af fødselsdagsbarnet startede Jens Langren og Daniel H.

FB havde vundet deres første kamp, og lagde fra starten af kampen et højt pres på Heimdal, som tydeligt overrasket over det høje tempo, kæmpede med at komme ind i kampen, og halsede i flere situationer efter FB’s hurtige kombinationsspil.

Ligesom imod B93 betød det at Heimdal måtte indkassere en scoring efter blot et par minutter, da FB satte en hurtig kontra i gang efter et boldtab i venstre side, og efter få kombinationer blev bolden placeret udenfor Skyttes rækkevidde.

Scoringen rystede dog ikke Heimdal, der senest imod B93 viste høj moral og vendte 1-0 til en 2-5 sejr, og  holdet havde da også inden dagens kamp, lovet hinanden at kæmpe bravt og vinde kampen for deres aldrende træner.

Heimdal fik hurtigt bedre fat i kampen, og stærkt hjulpet af den løbestærke Rune på midtbanen iscenesat flere angreb der dog ikke resulterede i mål.

Midtvejs i første halvleg valgte Træner Jung at udskifte Lasse, som skulle bringes i spil senere i kampen, når FB var kørt trætte. Ind i stedet kom den svenske debutant Jens Landgren, som straks lagde sig på toppen, og skubbede derved Anders og Hulken ned på hhv. den offensive midt og fløjen.

Den rokade skulle vise sig at være en taktisk genistreg, for minuttet senere havde Heimdal fået hjørnespark, hvor Wahlstrøm, der i påsken havde været på studietur i Barcelona, lagde bolden præcist ind i panden på Anders, der sikkert bragte kampen på 1-1 med sin første sæsontræffer.

Heimdal forsatte det pæne spil resten af halvlegen, men formåede ikke at få scoret yderligere i løbet af de første 45 minutter.

Tættest var Søren, der på højrekanten modtog en stikning fra Rune, men efter at have løbet fra sin oppasser afsluttede for tæt på den fremadstormende målmand.

Det var dog et tilfreds fødselsdagsbarn der i pausen bad holdet om at fortsætte med de samme takter, hvorved scoringerne nok skulle komme. Træner Jung benyttede samtidig pausen til at udskifte en træt Søren med Daniel som gik direkte ind på højrekanten.

2. halvleg skulle vise sig at blive en lidt ensidig affære, for Heimdal fortsatte med at kreere chancer, og forsvaret lukkede samtidig flot af bagude. Som en naturlig udvikling på dette kunne Heimdal , 10 minutter inde i 2. halvleg, bringe sig foran 2-1, da Anders krydrede en flot indsats med at ligge bolden til rette for Jens Landgren, der for første gang i den grønne trøje fik netmaskerne til at blafre. Lange Jens, som er en af kandidaterne til titlen som topscorer, har i vinteropstarten imponeret sine holdkammerater, var dog ikke færdig med at imponere, og gav få minutter senere prøver på sit hårde spark, da han fra kanten af det lille felt trykkede af, og ramte målmanden i brystet med en sådan kraft at det gav trykbølger helt ud på bænken. FB’s målmand udtalte efter kampen at : ”Han sparker lige så hårdt som Pippi Langstrømpes hest!”

Fem minutter efter føringsmålet blev kampen reelt set lukket, da Skytte med et atypisk lang og præcist udspark satte indskiftede Dennis i en løbeduel med FB-forsvaret. Dennis, der i optakten har gjort opmærksom på at han kun har luft til at spille i 20 minutter, havde skiftet sig selv ind i stedet for Wahlstrøm minuttet forinden og løb ubesværet fra sin modstander og udplacerede køligt FB-målmanden.

Skytte fanget øjeblikket efter hans fremragende assist

Scoringen udløste jubel og spontan fødselsdagssang fra tilskuerne der var mødt talstærkt op.

Heimdal sad herefter tungt på kampen, og holdte stort set FB væk fra chancer. Midtvejs i halvlegen blev Lasse bragt i spil i stedet for en træt Hulk, der for første gang i denne sæson måtte gå fra banen uden at score. Han kunne dog se sine nærmeste konkurrenter komme tættere på, da kampen udviklede sig til en regulær målfest i løbet af de sidste 10 minutter, hvor først Lange Jens på et oplæg fra fødselaren Dennis bragte sin måltotal op på 2. Jens gengældte tjenesten to minutter senere da han assisterede Dennis til at score sit 2. mål, og dermed lukke kampen med slutresultatet 5-1.

De to sidste mål fandt i en periode hvor Heimdal ellers var en mand i undertal, efter at Daniel havde trukket et gult kort for at bremse en FB-kontra i en situation hvor den ellers velspillende træner viste at han kun har luft til offensive aktioner.Kampens spiller blev ikke overraskende den glade fødselsdagsgris Dennis Jung, der kunne fejre hele 12 stemmer for sin imponerende indsats.

Heimdal ligger nu alene i spidsen af Serie 4, med maksimumpoint efter 3 kampe, og møder i næste runde Østerbro i et vaskeægte lokalbrag på Fælledparkens græsbaner.

ØIF har vundet deres 2 første kampe med samlet 10-1, hvorfor der er garanti for mål når de to fælledklubber møder hinanden kl. 10.00 søndag.

Alle opfordres således til at komme og støtte Heimdal i kampen imod lokalrivalerne.