Dame 2 fra land med et brag!

Endelig lød startfløjtet for dame 2’s første kamp, der fandt sted i dejligt vejr i søndags, på Pionerens hjemmebane i Valby. Vi var klar fra start, og satte os hurtigt på kampen, og havde flere gode chancer for at komme foran, uden for alvor at være truet i den modsatte ende, hvor forsvaret lukkede godt af. Efter 19 min. spil gav presset pote, ved et flot mål af Asta (assist Kir), og inden første halvlegs afslutning får Verena sat bolden i mål igen (assist Much), til pausestillingen 2-0 til Heimdal.

I anden halvleg lægger vi igen ud med et godt pres, og mange flotte opspil, dog uden held. Det begynder at mærkes på de fleste, at varmen trykker og overskuddet ikke er det samme som i første halvleg, hvilket også giver vores modstander mere plads, og flere gode chancer, der dog bliver clearet godt af Helene på mål. Men over hele banen er god fight dog kendetegnende og efter 24 min. spillet, kæmper Kir sig til et

Selv dagens keeper blev træt i den voldsomme varme

straffespark, der (trods større pres end til træning) bliver sat ind af Thor. Modstanderne fra Pioneren, giver dog ikke op trods en stilling på 3-0 til Heimdal, og flere skadede spillere, men bliver ved med at forsøge sig med lange bolde til deres angribere, der dog ikke resulterer i noget alvorligt. I 92. min. får Sara lukket kampen fuldstændig, med et flot fightermål til slutstillingen 4-0 til Heimdal.

Overordnet var spillet fra vores side rigtig godt, og vi styrede som sagt kampen fra start. Der var en god stemning på banen, hvor folk huskede at rose hinanden, og generelt var konstruktive og fokuserede på opgaven, hvilket var en stor fornøjelse at være en del af ! ”

Referat skrevet af dagens spiller; Thor (7 stemmer), Munch (3), Helle (2), Verena (2) og Sara (1)