1. hold kvinder vandt fuldt fortjent

Der skulle helst point på kontoen i kampen mod Skjold og allerhelst 3 point. Det så fornuftigt ud fra starten, selvom vi ikke fuldstændigt sad på kampen. Vi måtte desværre tidligt i kampen omrokere fordi skaden som vores anfører fik i sidste kamp, var for slem til at spille med allerede nu.

Efter ca. 25 minutters spil begyndte vi, at være mere spilstyrende, og i det 28. minut fik Sofie lagt en bold til Katrine, der blev udnyttet til 0-1. Der blev derefter løsnet endnu mere op for spillet, og det sidste kvarter sad vi på kampen. Vi skulle derfor bare fortsætte det gode spil i 2. halvleg. Allerede 5 minutter inde i 2. halvleg fik Helena scoret til 0-2, efter selv at have tilspillet sig muligheden.

Selvom vi styrede det meste af kampen, så havde Skjold nogle hurtige spillere oppe foran, hvor specielt nr. 8 havde et godt antrit. Men de gange hun slap igennem, fik vores målmand “Guld” sikkert pillet bolden fra hende. Det var da også Guld som blev kåret til kampens spiller. Selvom spillet det meste af kampen foregik på Skjolds banehalvdel, så havde vi ikke kørt sejren hjem uden Guld…