Heimdal på toppen

Heimdal på toppen

…. det var overskriften i Østerbro Lokalavis’s ugentlige udgave. Og det er jo så sandt. Lutter sejre i de 4 første kampe, men vel at mærke over modstandere som befinder sig i bunden af serie 3. Derfor er denne lørdag meget specielt for der er nemlig lagt op til en vaskeægte 6 points kamp mod FC Nyhavn.

FC Nyhavn, kom tilbage i topstriden ved at vinde en svær udekamp mod Rikken med 6-3, så det er et hold der kan score mål. Vi må også erkende at Nyhavn har den ekstra fordel i at spille på græsset i Kløvermarken, og derfor har Cheftræner Casper Christensen valgt at udtage et meget fysisk stærkt hold til at tage kampen op mod Nyhavn.

Casper Christensen ser denne kamp som en nøglekamp. “Vi ved at vi er bedre end vores modstandere, og i alle vores kampe har vi faktisk kunnet afgøre tingene i 1.halvleg, men vi har ikke været kyniske nok. Samtidig sporede vi lidt frustrationer i vores sidste kamp mod Dynamo F05, men med en god træningsuge i bagagen, og med en sejr på lørdag, så ved jeg at det får motivationen helt i top, og så tror jeg det bliver meget svært at slå BK Heimdal. Vores modstandere skal i hvertfald stå meget tidligt op hvis de skal slå os” udtaler Casper Christensen.

1.holdet har haft en rigtig god træningsuge, og er fuldt forberedt til denne vigtige kamp, man kan virkelig mærke at spillerne vil spille, og til denne kamp havde trænerteamet 25 klarmeldninger, hvilket gjorde at man måtte skuffe nogle. Heriblandt angrebskometen Morten Marker, og forsvarsspillerne, Mads Larsen, Martin Teglman og Mikkel Olander. Det betyder samtidigt at der sendes en del spillere ned på vores 2. hold så de kan komme på sporet igen. Der ses også forhåbninger på skadessiden hvor Dennis Jung, og Steven Dalgård er stærkt på vej tilbage.
Flg. spillere er udtaget til kampen:

Christian Ebdahl – mål
Simon Holm – fo
Bjarke Nielsen – fo
Jeppe Mieritz – fo
Fredrik Nielsen – fo
Thomas Faartoft – mi
Newroz Dogan – mi
Sebastian Seeger – mi
Morten Lauritsen – mi
Rune Nielsen – mi
Anders Ebdahl – mi
Rasmus Agerskov – an
Ebbe Nygaard – an
Lars Tofte – an

Et meget stærkt hold må man sige, et hold med masser af erfaring, og som den skarpe Heimdal-læser kan se, så er bundsolide Thomas Faartoft tilbage. En klar forstærkning at få den tidligere divisionsspiller klar igen efter hans ferie og ankelskade.

Kampen spilles i Kløvermarken på Bane 7, og Stefan Krüger fløjter kampen op kl. 15:00.

Så kom ud og støt holdet i dette topbrag!

Go’ kamp.