Flot forår i BK Heimdal!

Imens VM ruller over skærmen i stuer verden over, er det tid til at opsummere på BK Hemdals forårssæson. Vi starter på herresiden.

Herre 1

Efter at Herre 1 havde overvintret på 1.pladsen, var det tid til at forsøge at hive oprykningen til serie 1 i land. Det blev mildt sagt et imponerende forår, hvor holdet gik ubesejret igennem sæsonen. I hvert fald indtil oprykningen var en realitet. Det betyder at Heimdals bedste herre hold til efterårs sæsonen skal prøve kræfter med serie 1. Et nyt og ukendt territorium for de grønne fra Østerbro. Men efter oprykninger 2 sæsoner i træk er optimismen omkring et serie 1 projekt stor.

Herre 2

Herre 2 slog deres folder i serie 4, hvor de efter en strålende start på sæsonen hele tiden lå med i toppen af tabellen. En skidt maj måned med 3 nederlag i træk, endda til de andre tophold gjorde at ambitionen om oprykning begyndte at se svær ud. Heldigvis viste det sig at holdet selv kunne afgøre tingene på den sidste

Der var masser af champagne til at fejre oprykningen
Der var masser af champagne til at fejre oprykningen

kampdag ude mod VLI, der lå placeret lige under Heimdal i rækken. Efter en mindre flot fodboldkamp lykkedes det holdet at vinde 3-2, bl.a. ved hjælp af 2 sene scoringer. Oprykningen blev fejret med en masse champagne og burgere efter kampen.
Træner Dennis Skov har på godt 2 år formået at få samlet en god stamme af spillere, der kommer til træning hver gang, og det har nu givet resultater i form af en oprykning til serie 3. Da Dennis tog over var der mellem 5 og 8 spillere til træning. I hele forårs sæsonen har der været på den gode side af 25! mand til træning hver gang.

Altså blev det til 2 oprykninger for de 2 åbne herre hold i BK Heimdal. Det betyder nye og større udfordringer efter sommerferien. Nye spillere er derfor, som altid, meget velkomne i klubben.

De lukkede hold

Heimdal har også et par lukkede hold, og flere af dem tog del i klubben forår. Herre 3 ved Michael Johansen rykkede op fra deres serie 5 pulje, og skal spille i serie 4 igen i efteråret, efter en kort tur i serie 5.
Herre 4 ved Jonas Nielsen blev i serie 4.
Herre 5 ved Mads Hjortshøj imponerede stort i forårssæsonen, og vandt deres serie 4 pulje i suveræn stil, og skal altså ligesom Herre 2 spille i serie 3 efter sommerferien.
Herre 6 ved Jacob Harbech lykkedes også med at rykke op fra deres serie 5 pulje.
Til sidste er der en række 7-mands hold i herre afdelingen. Her lykkedes det et enkelt hold ved Martin Hansen at rykke op, i mens at både Old boys, Veteran og Malthe Winters hold blev i samme række.

Dame afdelingen

Dame 1

Dame 1 spillede, efter sidste års oprykning, i den nye Kvindeserie Øst. Der betød modstandere fra hele Sjælland. Det viste sig at være en stor mundfuld for dame 1. Desværre en for stor mundfuld, hvilket betød at holdet desværre endte som nedrykker.
På trods af flere gode præstationer, og tætte kampe endte det hver gang med et skuffende resultat. Hvor holdet især havde problemer med at score mål. Træner for Dame 1 Seref Aras stopper i klubben i forbindelse med sommerferien. Heimdal vil benytte lejligheden her til at sige tak for en engageret indsats i klubben. Vi håber at se dig igen, om ikke andet som tilskuer. Efter sommerferien hedder det Københavner serien for klubbens bedste damehold.

Dame 2

Dame 2 havde et blandet forår i serie 1, hvor den mange årige Heimdaler Linda Christensen havde taget hvervet som træner for forårssæsonen. Det blev hverken til fugl eller fisk for Dame 2, hvorfor de igen i efterårssæsonen er at finde i serie 1. Også dame 2 skal finde en ny træner. Tak til Linda for at træde til da der manglede en træner.

En træt 10'er efter kamp dagen efter sommerfesten
En træt 10’er efter kamp dagen efter sommerfesten

Dame 7-mands

Udover at træne dame 2, tog Linda sig også af 7-mands dameholdet. Heller ikke her blev det hverken til op- eller nedrykning. En af de største præstationer var i sæsonens sidste kamp, der lidt uheldigt skulle spilles morgenen efter klubbens sommerfest. Og selvom de sidste knap var nået i seng, da kampen blev fløjtet op kl. 1o.oo lykkedes det holdet at vinde en knusende 8-0 sejr. Dame 7 mands bliver i række 2.

Også hos damerne er der altid plads til nye spillere i klubben.

Vores Soccermoms klarede foråret i en fin figur, og kom ind på en flot 4. plads i 7-mands mesterrækken, så det hedder stadig mesterrække for Soccermoms når sæsonen skydes i gang i august måned.

Til sidst er der et enkelt lukket dame 7-mands hold ved Paulina Melby. De spillede et stort forår og rykkede stensikkert op til række 1 og større udfordringer efter sommerferien.

En lille opsummering

Alt i alt blev det et rigtig flot forår med hele 7 oprykninger, og kun 1 nedrykning.

Vi glæder os til at se både nye og gamle spillere efter sommerferien. Holdene starter op på forskellige tidspunkter. I vil her høre mere fra jeres træner.
Husk at der er opstartsfest i Fælledparken lørdag d.2/8, hvor vi vil afholde en 5-a-side turnering, samt hygge med øl, vand og god mad.