Træner til damernes 1. hold søges – Københavnerserien (nedrykkere fra kvindeserie Øst) med opstart 1/8 2014

Boldklubben Heimdal (DBU K) søger en engageret træner pr. 1/8/2014 til vores 1. damesenior, der spiller i Københavnerserien (nedrykkere fra Kvindeserie Øst).

Boldklubben Heimdal:

Heimdal er en mindre københavnsk fodboldklub med tilhørsforhold i Fælledparken. Klubben har ca. 200 engagerede seniormedlemmer, der alle bidrager aktivt til et godt og uformelt klubmiljø. Heimdal har siden klubbens grundlæggelse haft fokus på det sociale aspekt ved fodbold, og vi har et klubmiljø i særklasse.

Det betyder ikke, at vi ikke har ambitioner om at skabe resultater – vi elsker at vinde, men vi har også en forventning om, at spillere såvel som trænere bidrager aktivt til klubbens sociale liv. Vi er en del af det nye Fælledklubhus ved Vibenhus Runddel og deler klubhuset med tre andre Østerbro klubber.

Dametræner:

Vores dameafdeling har pt. ca. 60 medlemmer. Vi har to 11-mandshold, som er placeret i henholdsvis Københavnerserien (nedrykkere fra Kvindeserie Øst) og Serie 1. Derudover har vi tre syvmandshold. Målsætningen for 1. holdet er at rykke tilbage i Kvindeserien (tidligere Danmarksserien), som Heimdal i 2007-2011 var en fast del af. Vores 2. hold har indtil sidste runde spillet med om oprykning til Københavnerserien, hvilket også er målsætningen for holdet fremadrettet.

Til vores 1. hold i Københavnerserien (forhåbentlig Kvindeserien igen fra foråret) søger vi en engageret og kvalificeret træner, der kan tilrettelægge og gennemføre træning på et højt niveau, og som kan fortsætte den gode udvikling af hold og spillere i godt samarbejde med klubbens træner for 2. kvindesenior.

Uanset niveauet er det en grundlæggende forudsætning, at du vil deltage i det sociale liv omkring holdet og resten af klubben samt være med til at sørge for et godt samarbejde mellem de øvrige trænere i dameafdelingen.

Hvis du er interesseret og har lyst til at vide mere, så kontakt Sine Hadrup Sinding på mail sinesinding@gmail.com eller telefon 60 63 03 11.

Du kan finde mere information om Heimdal på http://bkheimdal.dk/ og på Facebook-siden Boldklubben Heimdal.

heimdal damer lille