‘Byens bedste natklub’ RUST ny sponsor i Heimdal

Det er med stor glæde, at BK Heimdal kan byde Rust velkommen som ny sponsor i klubben.

Rust er ny sponsor i BK Heimdal.
Rust er ny sponsor i BK Heimdal.

Sponsoraftalen med Nørrebros kendte spillested og natklub Rust gælder i første omgang for et år og kan derefter genforhandles.

Indgåelsen af aftalen fejres ved Heimdals opstartsfest til den nye sæson, der finder sted den 2. august og traditionen tro byder på ‘five-a-side’-turnering og kød på grillen.

Herefter bliver der rig mulighed for at se, hvorfor Rust i juni måned løb med titlen som Københavns bedste natklub 2014 i AOK’s afstemning – dagen afsluttes nemlig på Rust, hvor direktør Morten Varano har lovet at tage sig ekstra godt af de deltagende Heimdal-spillere.

– Vi er rigtig glade for aftalen med Rust og glæder os til at fejre både sæsonstart og sponsorsamarbejdet den 2. august, fortæller Lars Tofte fra Heimdals bestyrelse.

Ligesom resten af bestyrelsen håber han på et frugtbart samarbejde fremadrettet, hvor begge parter får mest muligt ud af aftalen.

I første omgang er fokus dog på opstartsfesten, som alle medlemmer af Heimdal kan deltage i – og i høj grad opfordres til at tilmelde sig.

Det kan gøres her: Heimdal opstartsfest

Du kan desuden læse meget mere om den nye sponsor her: www.rust.dk

Og Heimdal opfordrer til at følge Rust på Facebook her: Rust Natklub