3 point til Herre 2

Søndag formiddag tog Heimdal imod Olympia på et velbesøgt Fort Fælled – Ihvertfald for Herre 2’s standard! Tak for støtten allesammen, vi glæder os allerede til at se jer igen på lørdag, når der er kickoff kl. 11.15 i Gentofte hos GVI.

Kampen mod Olympia blev for en sjælden gangs skyld spillet på kunstbanen, noget der klart bedst passede hjemmeholdet. Det var tydeligt at de grønne var mere klar på det hurtige underlag end de lidt tungere drenge fra Olympia.
1. halvleg gik dog uden de helt store muligheder, dog burde Hulk have bragt hjemmeholdet foran efter et lille kvarters spil, men afslutningen blev overplaceret. I overtiden var John John meget tæt på at score et for ham, meget sjældent mål! Den flotte Brian Laudrup lool-a-like skulle dog tage hævn senere.

I pausen blev Lasse sat på banen, og det viste sig hurtigt at være en god ide. Startende med en masse smarte detaljer, der for det meste lykkedes gjorde han Olympia forsvaret usikkert. Derfor var det også meget passende Lasse der bragte hjemmeholdet foran efter et Frø havde brudt igennem i højresiden og fandt Lasse med et fladt indlæg. Lasses trang til at lave spektakulære ting skinnede også her igennem, da han valgte at afslutte med hælen. Men keeperen var prisgivet, og 1-0 til Heimdal.

Det var efterhånden tydeligt at gæsterne fra Olympia blev mere og mere trætte, det gav naturligt nok masser af plads til hjemmeholdet der brugte den på at skabe en masse chancer i 2. halvleg. Det skulle dog alligevel blive efter et hjørnespark at de grønne kom på 2-0. Et hårdt slået hjørnespark fik Bjarke helt uhindret lov til at pande i kassen, og Bjarke nærmer sig hastigt topscorerværdigheden på holdet.

Mikkel Olander, John John, Brian Laudrup, Johnny Slogan, Mikkel O – Kært barn har mange navne

Og så tilbage til kampens spiller John John (Brian Laudrup). John modtager efter ca. 70 min bolden en 10 meters penge uden for feltet, og efter at have taget et par meter frem uden at kunne finde nogen at aflevere til vælger han at trykke af. Det var ikke en dum idé og bolden stryger i kassen bag en prisgivet Olympia keeper.
4-0 målet stod der også John på da han var først på en ripost efter et godt spark på mål at holdet ældste Martin Kaasgaard. Nogle ville mene at John stod i offside, det mente dog hverken dommeren eller John selv.

Kampen var for længst lukket, og Olympia lignede et hold der bare ventede på at kampen blev fløjtet af. Det hele sluttede dog med en friløber til Thomas Arildsen, da han snød offsidefælden (på egen halvdel) og have en halv banelængde at løbe på. Thomas løb overlegent ned mod keeperen, trak bolden over til sit godt venstreben, kiggede på keeperen og lagde så ellers køligt bolden en meters penge forbi stolpen. En af årets største chancer i Fælledparken. Thomas kvitterede dog heldigvis efter kampen med en omgang øl til sine tørstige holdkammerater.

4-0 og 3 lune point på kontoen. Næste kamp er som sagt på lørdag. Vel mødt!