Boldklubben Heimdal søger dametræner!

Boldklubben Heimdal søger dametræner!

I Boldklubben Heimdal vader vi i damer 🙂 Vi har pt. 65 aktive spillere fordelt på tre 11-mands seniorhold, hvilket gør os til Københavns største klub for kvindesenior.

Vi søger en træner til vores Dame 3-hold, som lige nu ligger i serie 2 under KBU.

HOLDET:

Dame 3 består af en trup på 22 spillere som har et meget tæt samarbejde med vores dame 2 hold som ligger i serie 1.

Det er et hold som altid udvikler sig og med spillere der er ivrige efter at lære, og der er således stor mulighed for at sætte sit aftryk fra første dag.

OS:

Heimdal er en mindre københavnsk fodboldklub med tilhørsforhold til Fælledparken. Vi er en del af Fælledklubhuset ved Vibenhus Runddel og deler derfor klubhus med tre andre østerbroklubber.

Vi er en seniorklub med ca. 300 engagerede medlemmere, fordelt på 3 åbne damehold, og 2 åbne herrehold samt lukkede hold, der alle bidrager til et aktivt og uformelt klubmiljø. Der støttes op om de andre holds kampe samt en række events som klubben arrangerer.

DIG:

Som ny træner behøver du ikke have den store erfaring med trænergerningen, og vi forestiller os at en evt. træneruddannelse kan indgå som en del af ansættelser. Du kunne f. eks være tidligere spiller der ikke før har været træner, men som er nysgerrig og villig til at lære, som også de spillere du skal træne, vil være.

Da en del af træningen foregår med vores dame 2 hold, vil der være rig mulighed for sparring og læring med træneren for dette hold, som har en mangeårig erfaring i at træne kvindesenior.

Det forventes at du som træner vil deltage i det sociale liv omkring holdet og klubben, samt sørge for et godt og tæt samarbejde med de øvrige dametrænere.

Interesserede kandidater kan enten kontakte Dameseniorleder Sabrine Jespersen på tlf. 2936 5453 / sabrine_jespersen@hotmail.com eller vores Kasserer Agnethe Bonnén på tlf. 2879 0021 / abonnen81@gmail.com.

Mvh. Boldklubben Heimdal