BK Heimdal søger trænerteam til klubbens to herrehold

Boldklubben Heimdal, der har hjemmebane og klubhus i Fælledparken på Østerbro, søger trænerteam til klubbens to herrehold. 

Da begge vores herretrænere stopper her til sommer, søger vi to trænere, der vil stå i spidsen for vores to herrehold, der ligger i henholdsvis Serie 2 og 3.

KORT OM BOLDKLUBBEN HEIMDAL
Vi er en klub, der lægger stor vægt på det sociale, dog uden at gå på kompromis med vores sportslige ambitioner. Herreafdelingen består af omkring 55 spillere, og når vi træner har vi det sjovt, men går stadig til den, så hele holdet og den enkelte spiller udvikler sig positivt. Vi træner mandag og onsdag på kunst i vinterhalvåret, mens nogle træninger vil være på græs om sommeren i Fælledparken.

Som sagt lægger vi vægt på det sociale både i klubben og på de enkelte hold. Der er et godt fællesskab mellem de forskellige hold og mange arrangementer på tværs af herre- og dameafdelingen.

DET VI SØGER ER
Træner(e), der har en seriøs tilgang til fodbolden, men samtidig har lyst til at være en del af en social klub og afdeling. Samtidig skal du/I have lyst til at bidrage til, at hele afdelingen får opbygget en positiv træningskultur, så de to hold kan leve op til det fodboldmæssige potentiale, de besidder.

Fra klubbens side forventes det, at de to trænere på herresiden vil have et tæt parløb, da vi har set fordele ved dette i vores dameafdeling. Træneruddannelse er ikke et krav, men det er klart en fordel. Hvis du tidligere har spillet på et højt niveau kan det muligvis gøre op for manglende uddannelse.

Trænere i BK Heimdal får tilbudt et honorar, to sæt træningstøj og tilskud til køb af støvler. Derudover er der mulighed for sparring og inspirationsmøder med de andre trænere i klubben, så man som træner har mulighed for at udvikle sig. Tiltrædelse er til juli eller august 2018.

For yderligere information eller OPKLARENDE SPØRGSMÅL, kontakt:
Jacob Harbech, Herresenioransvarlig: 30 45 34 48 / jacobharbech@gmail.com
Lars Tofte, Næstformand: 30 10 02 16
Nicolaj Larsen, tidl. 1. holds træner: 30 20 27 82
Jacob Petersen, tidl. 2. holds træner: 40 84 85 21

Vil du downloade dette træneropslag som pdf-fil, så KLIK HER

Arkivfoto: Herre 1